Coil Whine ve fan arızası için verilen ekran kartı iade edilmeli mi?

AceTeq

Üstün
Makaleler
2
Yer
Başkent
Vatan Bilgisayar'dan, 25.01.2023 tarihinde 6.749₺ fiyata aldığım, Sapphire Pulse RX 6700 ekran kartımı iade alınabilir demişler. Şimdi ben bu parayı alırsam, çok zarar etmiş olurum, ne yapmalıyım. Değişim filan yaparlar mı? Tecrübesi olan var mı?

Coil whine bir arıza değildir, bobin ağlaması diye geçer, genelde yük altında bu ses çıkar sadece coil whine var var ise fanlarında problem yoksa iade gerektirecek bir durum yok.

Coil whine bir arıza değildir, bobin ağlaması diye geçer, genelde yük altında bu ses çıkar sadece coil whine var var ise fanlarında problem yoksa iade gerektirecek bir durum yok.

Hocam öyle biliyorum ama boştayken bile şöyle ses geliyor, çaydanlığı soba üzerine koyarsınız da ısınırken "gıyır guyur" ses çıkarır gibi ses geliyor. Portların olduğu taraftaki fanda da gıcırtı benzeri bir ses var.

Anlıyorum, undervolt deneybilirsin genelde işe yarıyor.

Hocam dediğiniz gibi rulman sesi gibi ses genelde fanlar yavaşlarken/dururken oluyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…