Arkadaşlar, bende eğitim paketinin videolarının hepsi mevcut; hem Türkçe hem İngilizce, 2 farklı kaynak. Bir de hem hazırlık (üniversite-lise) kitabı hem de ticaret kitapları PDF hali mevcut. Bunları satmak istiyorum. Eğitim paketleri bilindik paketler, yani kendi paketim falan değil. Ama isteğim bende para almaması. Komisyon alabilir, ürün satışından para kesebilir, ama para almaması lazım ve şirket zorunluluğu olmaması lazım, gerekirse dolaptan filan satacağım.
Aklımda Shopify ve Shopier var. Reklam olarak bir Instagram hesabı kurup büyüttükten ya da hesap satın aldıktan sonra hem video atıp hem de arada reklamını yapmayı planlıyorum. Shopify ile aklımda soru işareti var; Shopify içinde paket seçme gibi bir şey var, o tam olarak ne oluyor? Paket seçmek zorunda mıyız? En uygunu aylık 5 dolar çünkü. Shopier şu an daha mantıklı geldi, acaba böyle Türkiye'de popüler olmayıp dünya da popüler siteler var mı?
Bir de, bu dosyaları sizce nasıl gönderebilirim? Bir platforma videoları şifreli bir şekilde atsam mı acaba? Bir öneriniz olur mu?