Erişim engeli gelmemiştir değil mi?

Gerçekten erişim engeli gelmiş olabilir ha, normalde çöktüğünde 5 dakika sonra düzeliyordu 1 saattir aynı sorun varmış. Neyse YKS yılım işime gelir öyle bir şey olduysa.

Genel olarak ben de interner yavaş ilk savaş falan cikti sandim. xD
Evet internette yavaş gibi.

Gerçekten erişim engeli gelmiş olabilir ha, normalde çöktüğünde 5 dakika sonra düzeliyordu 1 saattir aynı sorun varmış. Neyse YKS yılım işime gelir öyle bir şey olduysa.
BTK'nın sitesinde erişim engeli gözükmüyor şu anda.

Hacı fernusun video çözüm uygulamasına ve web sitesine de bu akşam vakitlerine doğru girilememeye başladı ikindi vakti gibi sıkıntı yoktu ama her ağızdan bir şey söyleniyor tam anlamıyla bir çıkarımda bulunulamıyor. Kısıtlama atıldıysa da söylenmiyordur ben internet sağlayıcısı izin vermediği sürece VPN'i kullanamıyorum çalışmıyor ama yasakladıklarına dair de hiçbir ibare görmedim.

Instagram ve Meta tarafında global bir sunucu kaynaklı geçici çökme var, erişim engeli değil. Steam tarafında da aynı saatlerde bazı kullanıcılar bağlantı sorunları bildirmiş. Büyük ihtimal sistemsel bir aksama, birkaç saat içinde düzelir.