Yavuz Çetin Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.452 Makaleler 3 Çözümler 2 Beğeniler 2.233 Yer Bass tonu arıyor 7 Aralık 2024 #11 ppasha dedi: Tek ben yaşıyorum sandım hocam. Bildiğin mesaj yazılmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yazılıyor ama 3-5 dakika geç gidiyor bende. Arkadaşlarımınki de geç geliyor. Ayrıca gitti görünen de geç gidiyor.
ppasha dedi: Tek ben yaşıyorum sandım hocam. Bildiğin mesaj yazılmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Yazılıyor ama 3-5 dakika geç gidiyor bende. Arkadaşlarımınki de geç geliyor. Ayrıca gitti görünen de geç gidiyor.
KS KS ppasha Uzman Katılım 19 Kasım 2024 Mesajlar 181 Beğeniler 34 7 Aralık 2024 #12 Yavuz Çetin dedi: Yazılıyor ama 3-5 dakika geç gidiyor bende. Arkadaşlarımınki de geç geliyor. Ayrıca gitti görünen de geç gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşıyorum hocam ben de. Yazdığım mesaj bilmem kaç dakika sonra gitmiş. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024
Yavuz Çetin dedi: Yazılıyor ama 3-5 dakika geç gidiyor bende. Arkadaşlarımınki de geç geliyor. Ayrıca gitti görünen de geç gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aynısını yaşıyorum hocam ben de. Yazdığım mesaj bilmem kaç dakika sonra gitmiş.
merto Başarılı Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 6 7 Aralık 2024 #13 DM ve keşfet kısmında gecikmeler yaşıyorum yaklaşık 1:30 saattir. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2024