Asunex Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 0 6 Eylül 2024 #1 Merhaba, ISO dosyasını USB'ye yazdırdım ancak BIOS'tan format atamıyorum. Herhangi bir kaynakta da benim anakartımla alakalı bir format videosu yok. Anakartım: Colorful BATTLE-AX B450M-HD V14.
Merhaba, ISO dosyasını USB'ye yazdırdım ancak BIOS'tan format atamıyorum. Herhangi bir kaynakta da benim anakartımla alakalı bir format videosu yok. Anakartım: Colorful BATTLE-AX B450M-HD V14.
10031 Becerikli Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 477 7 Eylül 2024 #2 Bootorder kısmından taktığın USB gözükmüyor mu? İlla boot seçeneği vardır. Artı 0 Eksi
KS KS Asunex Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 0 7 Eylül 2024 #3 10031 dedi: Bootorder kısmından taktığın USB gözükmüyor mu? İlla boot seçeneği vardır. Genişletmek için tıkla... Şimdi USB'yi seçtim boot seçeneğinden ama bilgisayar siyah ekran şu an hiçbir şey yok ekranda. Artı 0 Eksi
10031 dedi: Bootorder kısmından taktığın USB gözükmüyor mu? İlla boot seçeneği vardır. Genişletmek için tıkla... Şimdi USB'yi seçtim boot seçeneğinden ama bilgisayar siyah ekran şu an hiçbir şey yok ekranda.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.086 Makaleler 104 Çözümler 1.591 Beğeniler 45.785 Yer İstanbul 7 Eylül 2024 #4 Önünde UEFI ibaresi var mıydı USB’nin? Artı 0 Eksi
KS KS Asunex Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 0 7 Eylül 2024 #5 Recep Baltaş dedi: Önünde UEFI ibaresi var mıydı USB'nin? Genişletmek için tıkla... Rufus'ta yazdırırken UEFI seçeneği ile yazdırmıştım eğer onu soruyorsanız. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Önünde UEFI ibaresi var mıydı USB'nin? Genişletmek için tıkla... Rufus'ta yazdırırken UEFI seçeneği ile yazdırmıştım eğer onu soruyorsanız.
10031 Becerikli Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 389 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 477 7 Eylül 2024 #6 Asunex dedi: Rufus'ta yazdırırken UEFI seçeneği ile yazdırmıştım eğer onu soruyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yazdırma konusunda bir problem yaşanmış olabilir, direkt olarak Windows'un kendi sitesinden Windows'un kendi oluşturucusu ile indirmeyi dener misin? Artı 0 Eksi
Asunex dedi: Rufus'ta yazdırırken UEFI seçeneği ile yazdırmıştım eğer onu soruyorsanız. Genişletmek için tıkla... Yazdırma konusunda bir problem yaşanmış olabilir, direkt olarak Windows'un kendi sitesinden Windows'un kendi oluşturucusu ile indirmeyi dener misin?
tomey Uzman Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 72 Makaleler 2 Beğeniler 29 7 Eylül 2024 #7 Asunex dedi: Merhaba, ISO dosyasını USB'ye yazdırdım ancak BIOS'tan format atamıyorum. Herhangi bir kaynakta da benim anakartımla alakalı bir format videosu yok. Anakartım: Colorful Battle-AX B450M-HD v14. Genişletmek için tıkla... Rufus ayarlarını kontrol et belki yanlış bir ayar yapmışsındır UEFI yerine NTFS gibi bir şey seçmiş olabilirsin. Artı 0 Eksi
Asunex dedi: Merhaba, ISO dosyasını USB'ye yazdırdım ancak BIOS'tan format atamıyorum. Herhangi bir kaynakta da benim anakartımla alakalı bir format videosu yok. Anakartım: Colorful Battle-AX B450M-HD v14. Genişletmek için tıkla... Rufus ayarlarını kontrol et belki yanlış bir ayar yapmışsındır UEFI yerine NTFS gibi bir şey seçmiş olabilirsin.
KS KS Asunex Uzman Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 7 Beğeniler 0 7 Eylül 2024 #8 tomey dedi: Rufus ayarlarını kontrol et belki yanlış bir ayar yapmışsındır UEFI yerine NTFS gibi bir şey seçmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok UEFI seçtiğime eminim. Bu arada şimdi ekrana sadece anakart markasının yazılı olduğu ekran geliyor ve bayağıdır da öyle kaldı. Artı 0 Eksi
tomey dedi: Rufus ayarlarını kontrol et belki yanlış bir ayar yapmışsındır UEFI yerine NTFS gibi bir şey seçmiş olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok UEFI seçtiğime eminim. Bu arada şimdi ekrana sadece anakart markasının yazılı olduğu ekran geliyor ve bayağıdır da öyle kaldı.