fraatrox

Üyecik
Merhaba, Techolay YT'de USB'siz format videosunu izledim, yaklaşık 3 saattir yükleniyor. Ekran kartının markasının göründüğü ekranda. Bayağı uzun sürdü, endişelenmeye başladım. 4070 Ti Super, i5 12.

Merhaba, Techolay YT'de USB'siz format videosunu izledim, yaklaşık 3 saattir yükleniyor. Ekran kartının markasının göründüğü ekranda. Bayağı uzun sürdü, endişelenmeye başladım. 4070 Ti super, i5 12.

Anakart logosunda kilitleniyor mu yani ilerleme olmuyor mu eğer öyle ise Windows bozulmuş gerçek format atman gerekecek USB ile.

Merhaba, Techolay YT'de USB'siz format videosunu izledim, yaklaşık 3 saattir yükleniyor. Ekran kartının markasının göründüğü ekranda. Bayağı uzun sürdü, endişelenmeye başladım. 4070 Ti Super, i5 12.
Bu kadar uzun sürmesi anormal bir durum büyük ihtimalle kurulum dosyaları hatalı. Yeniden bir format USB hazırlayarak format atmanız gerek.

Buradan ISO indirin;

Bu video ile adımları takip edin;

Rufus indirmek için burayı kullanabilirsiniz https://techolay.net/sosyal/indir/rufus.17/

Kanka sen baştan hata yapmışsın. O izlediğin USB'siz format olayı tamamen kumar sistem dosyalarıyla Windows'un kendi kurtarma bölümü çakışınca böyle anakart logosunda kalman çok normal. 3 saat beklemişsin ama o sistem şu an muhtemelen çoktan Loop'a girdi, sabaha kadar beklesen de açılmaz.

Başka bir bilgisayardan düzgünce bir Windows ISO'su indir, Rufus ile USB'ye yazdır ve temiz bir kurulum yap. Kurulum ekranında da bütün disk bölümlerini silip en baştan temiz bir kurum yapman lazım.