Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Keremefe_1

Becerikli
Bilgisayarımda bir sorun vardı, ondan dolayı format atacaktım. Flash belleği vesaire hallettim F11'e basıp girdiğim zaman flash bellek gözükmüyor. İlk denediğim zamanda da menüye girse de disk seçiminde sorun çıkıyordu ondan dolayı kasadan kurmak istediğim disk dışındakileri söktüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows kurulumu başarılı olursa haber edin ama. Sonucu biz de bilelim. 🙏
Hocam, bilgisayara format atma sebebim açılırken görseldeki gibi kalmasıydı. Şimdi format atarken yine aynısı oldu. Bir kere tekrar yeniden başlattı ve durum yine aynı.

image.webp

Bu sürüm ISO'yu indirip USB belleğe yazdırır mısınız? Ben işlemcinizin Windows 11 desteğini araştıracağım.

Bu sürüm ISO'yu indirip USB belleğe yazdırır mısınız? Ben işlemcinizin Windows 11 desteğini araştıracağım.

Videoda ki ağ sürücüsü yerini yapmama gerek var mı?

Çözüm
Windows kurabildiniz mi? Önce Windows'u kuralım. Siz sadece ISO dosyasını sayfadan indirip Rufus ile yazdırın. Ardından bilgisayarınızı kurun. Gerekli diğer adımları beraber takip edeceğiz.
Kuruyorum şu an.

Windows kurabildiniz mi? Önce Windows'u kuralım. Siz sadece ISO dosyasını sayfadan indirip Rufus ile yazdırın. Ardından bilgisayarınızı kurun. Gerekli diğer adımları beraber takip edeceğiz.

Hocam şu anda bilgisayarı kurdum yine aynı sorunu verecek mi diye de yeniden başlattım test ettim herhangi bir sorun yok. Çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleme: