omerk_k

Uzman
Merhaba,

İlk defa flash üzerinden BIOS Update yapmıyorum, öncelikle bunu söylemeliyim. 2. olarak bütün portları 2 farklı flash ile denedim, yine de flashı görmüyor BIOS. Doğru BIOS dosyasını indirdim, bunda da şüphe yok. Bundan önce temmuz ayında güncelleme yapmıştım, o zamandan beri BIOS ayarlarım sıfırlanmadı. Boot Legacy kısımları falan da doğru kısacası. Flash belliği FAT32 olarak BIOS için biçimlendirdim, yine de değişen bir şey olmadı. İndirdiğim BIOS dosyasını direkt denedim, olmadı. İçinden ".bin" dosyasını aldım, yine olmadı :)

Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Başka USB belleği deneyin hocam, özellikle FAT32 olanı. Sadece BIOS dosyasını içine atın yeter, biçimlendirmene gerek yok.

Hocam, USB belleği FAT32 olarak tekrardan biçimlendirin. İçine sadece 'BATTLE_AX_B650M_PLUS_V14_1015.BIN' dosyasını atacaksınız. USB'yi anakartın portuna takın, ardından BIOS Settings kısmından EZ Flash BIOS üzerinden güncelleyebiliyor olman lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, USB belleği FAT32 olarak tekrardan biçimlendirin. İçine sadece 'BATTLE_AX_B650M_PLUS_V14_1015.BIN' dosyasını atacaksınız. USB'yi anakartın portuna takın, ardından BIOS Settings kısmından EZ Flash BIOS üzerinden güncelleyebiliyor olman lazım.

Zaten öyleydi hocam. Size yazdıktan sonra tekrar yaptım, denedim, bu sefer gördü de reboot hatası verdi. Onu da nasıl halledeceğimi biliyorum sanırım. Yarın uğraşırım, olmazsa yazarım.

Tekrar teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör: