Soğutması çok iyi, kartında LCD ekran olmasını isteyecek biriyim ve tasarımına bayılıyorum ama param yok...

Bu ikisi de kartın yanında hediye bu arada:

Ekran kartı almayacağım için çok güzel indirimmiş... Tahmini 1-2 yıl daha RTX 3070 ile devam edeceğim.
Bunu duyun markalar. Duyun ki ben GPU alacağımda indirim namına bir şey yapmayın 😡
Ben bir şey almak istesem 300 tl indirim peşinde koşarım. (PXN V10 PRO, T128 aldıktan sonra ucuzladı)

Bu iki kartın renk dışında farkı var mı hocam?

Colorful kartların sıralaması; Vulcan ≈ Neptune > Ultra ≈ Advanced > Battle. (Battle modelleri kendi içinde de sınıflara ayrılıyor.)

RTX 5080 çipi için Battle üretilmedi. Vulcan, Colorful için tabiri caizse bir "başyapıt". Neptune ise sıvı soğutmalı ve gösterişli bir model. Ultra ve Advanced kafa kafaya modeller, Advanced'i boostlanmış düşünebilirsiniz. Battle ise Colorful'un "sözde" alt serisi ama diğer markaların çoğu modelinden üstün.

Vulcan arada kalan farka değer, ha 80 sonrası gereksiz tabii.

Bu işin suyu çıktı artık, en ucuz neyse alıp UV basıp geçmek yeter zaten 2022 çıkışlı 4080'lerden çok bir farkı yok ne gerek var bunca para bayılmaya yani. 3nm RTX 6080 çıksın o zaman para bayılmanın bir anlamı olur. Yok Hatsune Miku Edition, yok Noctua Edition.

Swarovski taşlar ile döşeli ekran kartımız eksik kaldı, kadın yayıncılar için onun da çıkmasını bekliyorum ben.

Bu arada GALAX da gg. Palit'in bünyesindeydi rahmetli oldu RIP.

Bu işin suyu çıktı artık, en ucuz neyse alıp UV basıp geçmek yeter zaten 2022 çıkışlı 4080'lerden çok bir farkı yok ne gerek var bunca para bayılmaya yani. 3nm RTX 6080 çıksın o zaman para bayılmanın bir anlamı olur. Yok Hatsune Miku Edition, yok Noctua Edition.

En ucuz modeller bile indirimle anca 66.000 bandına düşüyor, haricinde 70.
Bu lartın 76'ya düşüp tepe model olması gayet normal.

Özel üretimlerin ucuz olmasını beklemek hata zaten, almak fanteziden öte bir şey değil benim için.