• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Colorful X570M Gaming Frozen sistemde işlemci değişimi sonrası görüntü gelmiyor

Talha Yiğit

Yetkin
Yer
Konya
Selam,

Yine ben, yine ben. 2600X'ten 5950X'e geçiş yaptım. Tabii ne olduysa artık görüntü vermiyor makine hiçbir şekilde. Debug LED'lerde sıkıntı yok fakat görüntü alamıyorum.

Anakart Colorful X570M Gaming Frozen, 1012 BIOS sürümü yüklü. Direkt söküp taktım artık, bilmiyorum ne derdi var.

Son düzenleyen: Moderatör:
1012 son sürüm değilse eski işlemci ile son sürüme yükseltin hocam.

1012 son sürüm değilse eski işlemci ile son sürüme yükseltin hocam.

Şu an RAM'in birini sökerek görüntü aldım. 1012 sürümü zaten 5950X'i destekliyor, gerekli değil son sürüm.

Sistem çok tuhaf tepki veriyor, şu an tekrar döngüye girdi, görüntü alamıyorum.

BIOS'u sıfırlayıp yeni işlemciyi takın. Çift RAM kullanıyorsanız birini takıp boot edin. Boot ederse diğerini de takın.

BIOS'u sıfırlayıp yeni işlemciyi takın. Çift RAM kullanıyorsanız birini takıp boot edin. Boot ederse diğerini de takın.

Daha yeni boot etti Windows da şifre girdim tık gitti derdi ne bilemiyorum deniyorum olmazsa eski işlemci ile reset vs deneyeceğim.

RX 6900 XT kartı takınca sistem boot etmiyor R7 240 ile görüntü aldım sıkıntı yok ama 6900 XT de sorun yaşıyorum saçmalık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…