wosvos72 13

Başarılı
Merhaba, yeni topladığım B850M Force, RTX 5070 Ti, R7 9700X ve 32 GB RAM'li sistemde DRAM ışığı yanıyor ve görüntü gelmiyor. Tek RAM'le de denedim ama sadece DRAM ışığı yanıyor. Desteklerinizi rica ederim.

Bilgisayarı kapatın, RAM'i 1. slota alın. İşaretlediğim pimlere yıldız tornavidanın ucu ile 10 saniye temas edin. Görüntü gelmesse BIOS güncelleyelim, ekranı görmene gerek yok. Anakart arkasındaki düğmeden otomatik güncelleriz. Monitör HDMI kablosunu da kontrol edin, yanlışlıkla anakarta bağlamayın, ekran kartı girişine takın, ya da hangi kablo varsa DPI vs.

Ekran görüntüsü 2026-08-07 202150.webp

Herhangi bir BIOS ayarı uygulandı mı yoksa toplandığı gibi mi hiç açılmadı?

Toplandığı gibi hiç görüntü gelmedi.

Bilgisayarı kapatın, RAM'i 1. slota alın. İşaretlediğim pimlere yıldız tornavidanın ucu ile 10 saniye temas edin. Görüntü gelmesse BIOS güncelleyelim, ekranı görmene gerek yok. Anakart arkasındaki düğmeden otomatik güncelleriz. Monitör HDMI kablosunu da kontrol edin, yanlışlıkla anakarta bağlamayın, ekran kartı girişine takın, ya da hangi kablo varsa DPI vs.

Eki Görüntüle 271834

BIOS için Q flash tuşu yok bu anakartta sanırım ya da ben bulamadım. DisplayPort kablosundan olabilir mi?

Eki Görüntüle 271834

Anakart üzerinde bir tuş vardı ona bastım sanırım yapıyor şu an.