Benzer konular
- Soru
İmkan varsa BIOS güncelleyin. İmkan yoksa tek RAM ile clear CMOS işlemi uygulayın. Tek RAM 1. slotta takılı olmalı.
Herhangi bir BIOS ayarı uygulandı mı yoksa toplandığı gibi mi hiç açılmadı?
Bilgisayarı kapatın, RAM'i 1. slota alın. İşaretlediğim pimlere yıldız tornavidanın ucu ile 10 saniye temas edin. Görüntü gelmesse BIOS güncelleyelim, ekranı görmene gerek yok. Anakart arkasındaki düğmeden otomatik güncelleriz. Monitör HDMI kablosunu da kontrol edin, yanlışlıkla anakarta bağlamayın, ekran kartı girişine takın, ya da hangi kablo varsa DPI vs.
Eki Görüntüle 271834
Bilgisayarı kapatın, RAM'i 1. slota alın. İşaretlediğim pimlere yıldız tornavidanın ucu ile 10 saniye temas edin. Görüntü gelmesse BIOS güncelleyelim, ekranı görmene gerek yok. Anakart arkasındaki düğmeden otomatik güncelleriz. Monitör HDMI kablosunu da kontrol edin, yanlışlıkla anakarta bağlamayın, ekran kartı girişine takın, ya da hangi kablo varsa DPI vs.
Eki Görüntüle 271834
Beyaz bir düğme bu ışıkların üstünde.Bakayım hangi düğme O, senin anakartta o düğme olmayabilir![]()
Fotoğrafta atamıyorum işten gelmiştim telefonun şarjı bitti. Flash açamıyorum.Bakayım hangi düğme O, senin anakartta o düğme olmayabilir![]()