Üst paket pazarlaması için.
Türk Telekom altyapıda TurkNet mantıklı. Superonline 600TL'ye 1000MBPS veriyor.

Bu olaydan sonra zaten Türk Telekom, TurkNet ve Superonline dışı kullanılmaz.

İleride Superonline'de paket olacak gibi geliyor zaman gösterecek.
600₺ 1gbps baya iyiymiş. Ben 1100₺ civarı ödüyorum telekomda. :hehehe:

Şimdi 12 aylık fiyat düşünürsek TurkNet, Netspeed'e göre 50 TL daha pahalıya geliyor ancak uzun dönemli düşünürsek Netspeed daha ucuz. 100 Mbps için bakarsak Netspeed 450 TL, TurkNet 500 TL.

100 Mbps için:
  • TurkNet ilk 2 ay bedava, diğer 10 ay 500 TL
  • Netspeed ilk 3 ay 300 TL, diğer 9 ay 450 TL
NetGSM önermem, yarın bir gün ona ne olacağı da belli değil.
Diğer üyelerin referans kodunu kullanarak bir yıl boyunca her ay için +30 TL daha indirim yapıyorlarmış. Yani ayda 420 TL.

Şimdi 12 aylık fiyat düşünürsek TurkNet, Netspeed'e göre 50 TL daha pahalıya geliyor ancak uzun dönemli düşünürsek Netspeed daha ucuz. 100 Mbps için bakarsak Netspeed 450 TL, TurkNet 500 TL.

100 Mbps için:
  • TurkNet ilk 2 ay bedava, diğer 10 ay 500 TL
  • Netspeed ilk 3 ay 300 TL, diğer 9 ay 450 TL
NetGSM önermem, yarın bir gün ona ne olacağı da belli değil.
comnet operatörümü değiştiremiyorum ne yapmam gerek şimdi . Farklı İSS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için bilginiz dahilinde başvurunuz iptale alınmıştır. Dilerseniz süreciniz tamamlandıktan sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.

comnet operatörümü değiştiremiyorum ne yapmam gerek şimdi . Farklı İSS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için bilginiz dahilinde başvurunuz iptale alınmıştır. Dilerseniz süreciniz tamamlandıktan sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.
Telefonla arayıp durumu anlatın efendim.

Stabil mi değil yoksa müşteri hizmetleri vb mi sıkıntılı ? Ya da sansür mü fazla ?

Telefonla arayıp durumu anlatın efendim.

Stabil mi değil yoksa müşteri hizmetleri vb mi sıkıntılı? Ya da sansür mü fazla?

Dediklerinizin hepsi var, tabii şu an kullanmıyorum.

Son düzenleme: