Türk Telekom borçlarını 2 aydır ödemiyorlardı. 40 milyon TL civarı borçları vardı. Belki de 3-4 ay öncesinden kapatmaya niyetlenip bilerek borçlarını ödemediler ki band daraltma geldiğinde kullanıcılar şikayetçi olup geçerler diye düşündüler. Bugün de aniden VAE kepenklerini kapatma kararı alıyorlar.
Ek olarak malum bir insan var bu gruplarda ve sürekli "Comnet geçin en iyi firma" diye sürekli geziyordu. Bakın hiçbir firmayı babanız gibi savunmayın. Bu TurkNet, Türk Telekom, sol olsa bile. Yarın öbür gün bir sorun yaşanır kullanıcılar "önerdin de ne oldu senin yüzünden sorun yaşıyoruz" diye başınıza üşüşürler. Yapmayın sakın.
Ayrıca 3-5 ucuz vereceğiz diye de saçma sapan firmalar tercih etmeyin. Sonra başınıza bu gelir bir gün ortada kalır uğraşırsınız. Bir ton kullanıcı 6000 TL civarı yıllık ödemeler bile yapmış bu firmaya.
Ha ayrıca bu firmayı da yeşil forumda asla ve asla önermiyordum. Müşteri hizmetleri abonelerine gerçekten asi cevaplar veriyor ve şikayetlerde hemen hat kapatmaya gidiyorlar. Hatta yeşil (diğer forum) sitede ben "Comnet firması yasaklansın" diye bir öneri konusu bile açmıştım bu olaylar yüzünden.

Cogent yüzünden de değilmiş onu anladık. Cogent tayfaya selam buradan.
Link vermek yasak değilse şu konuyu tekrar size hatırlatmak isterim.
Mesajıma son düzenlemeyi de yapıp noktayı koyacağım. Malum firma aslında kaba bir dille de olsa uyarmıştı bu firma hakkında ama hiçbirimiz dinlemiştik.
Eki Görüntüle 106319
Siz karar verin bakalım.