Şimdi 12 aylık fiyat düşünürsek TurkNet, Netspeed'e göre 50 TL daha pahalıya geliyor ancak uzun dönemli düşünürsek Netspeed daha ucuz. 100 Mbps için bakarsak Netspeed 450 TL, TurkNet 500 TL.
100 Mbps için:
TurkNet ilk 2 ay bedava, diğer 10 ay 500 TL
Netspeed ilk 3 ay 300 TL, diğer 9 ay 450 TL
NetGSM önermem, yarın bir gün ona ne olacağı da belli değil.
Şimdi 12 aylık fiyat düşünürsek TurkNet, Netspeed'e göre 50 TL daha pahalıya geliyor ancak uzun dönemli düşünürsek Netspeed daha ucuz. 100 Mbps için bakarsak Netspeed 450 TL, TurkNet 500 TL.
100 Mbps için:
TurkNet ilk 2 ay bedava, diğer 10 ay 500 TL
Netspeed ilk 3 ay 300 TL, diğer 9 ay 450 TL
NetGSM önermem, yarın bir gün ona ne olacağı da belli değil.
comnet operatörümü değiştiremiyorum ne yapmam gerek şimdi . Farklı İSS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için bilginiz dahilinde başvurunuz iptale alınmıştır. Dilerseniz süreciniz tamamlandıktan sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.
comnet operatörümü değiştiremiyorum ne yapmam gerek şimdi . Farklı İSS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için bilginiz dahilinde başvurunuz iptale alınmıştır. Dilerseniz süreciniz tamamlandıktan sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.
Merhaba. Daha iyi karar verebilmeniz için bu konuyu hazırladım, umarım hoşunuza gider.
Not: Bu konu tamamen kişisel deneyimlere dayalıdır. İnternet hizmet kalitesi, konuma ve pakete göre değişiklik gösterebilir. Fiyatlar konunun oluşturulduğu tarihe aittir ve zamanla güncellenebilir.