Gelse ne olacak ki? Adam yine ucuz diye adı duyulmamış yerlere geçiş yapacak. Bizim insanlar akıllanmaz. Superonline'ya da TurkNet kullanın dedikçe biz taşlandık.
Binanın kapısında oturup ağlamakla meşgullerdir. Sitede küfür serbest olsa adamlar Superonline ve TurkNet önerdiğim için küfür bile ederdi. Şimdi kendileri sevse de sevmese de geçmek zorundalar .
Bağcılar'a özel fiyatlandırma ile 12 ay sabit 200 TL'ye kullanıyorum artı olarak da abimi davet ettiğim için bir indirim daha yaptılar, şu an 132 TL ödüyoruz.
Gelse ne olacak ki? Adam yine ucuz diye adı duyulmamış yerlere geçiş yapacak. Bizim insanlar akıllanmaz. Superonline'ya da TurkNet kullanın dedikçe biz taşlandık.
Binanın kapısında oturup ağlamakla meşgullerdir. Sitede küfür serbest olsa adamlar Superonline ve TurkNet önerdiğim için küfür bile ederdi. Şimdi kendileri sevse de sevmese de geçmek zorundalar .
Evet. Destek sayfasında aktif hizmet yok yazıyor ama var. İçerde 9 ayım var. 1.800 TL'ye denk geliyor. İade ederler etmezler çok da umurumda değil. Bu günleri gördüm ya çok mutluyum.
Evet. Destek sayfasında aktif hizmet yok yazıyor ama var. İçerde 9 ayım var. 1.800 TL'ye denk geliyor. İade ederler etmezler çok da umurumda değil. Bu günleri gördüm ya çok mutluyum.
Merhaba hocam bu senın konudaki Steam olayı maalesef normal diyebilirim bazen Steam kafayı yiyor ve cok balon oluyor serveleri en yogun İstanbul serveridir o zaman İzmir ve Ankara'yı denemişt miydiniz? Ben fiber 1000 Mbps kullanyıorum 939'a yakın alıyorum Steam'de 798 en fazla gördüm bu arada Steam'de hiçbir zaman sabit hız vermez hep dalgalıdır (hiç yoktan Epic'ten daha iyi).