Comnet'ten Türknet'e geçişler başladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 35gvm78
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    comnet
Tek sıkıntı Steam'de yoktu. Hiçbir şey düzgün çalışmıyordu. Facebook videoları, Instagram videoları, internet sayfaları iki saat açılmıyordu vs.

Tek internet hizmeti rezil değilki hosting hizmetide rezalet 4 Core 2 CPU fakat Pentium tadında.

Farklı ISS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için bilginiz dahilinde başvurunuz iptale alınmıştır. Dilerseniz süreciniz tamamlandıktan sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.
Başka bir operatöre geçemiyorum ne yapmam gerek.

One öyle sen iyi sabretmişsin hocam. Ben en son 2015 ila 2018 de öyleydim.
O dönem yaklaşık bir ay sürdü. Sonra düzeldi. Düzelene kadar canım çıktı, sosyal medya üzerindeki söylemlerim nedeniyle aboneliğimi iptal etmediler neyse ki.

TurkNet'e geçtim. O da cortladı.

Gigafiber kullanıyorum, son 1-2 gündür bir yavaşlık var siteye bağlanmalarda vs. Belki bu olaylarla alakası vardır ama çözüleceğini düşünüyorum.

İlk 2 ay ücretsiz ama kurulum için 840 lira alıyorlar. Aslında ilk 2 ay ücretsiz olmamış oluyor. Bir de evde Comnet'ten kalma modem takılı ama kurulum randevusu almadan işleme devam edemiyorsunuz. O kısmı nasıl çözüyoruz bilmiyorum ama evde yaşlı babam var, kurulum için kimse gelmesin e-Devlet'ten hallet diyor bana ki Comnet'i o şekilde yapmıştım. Ararlarsa kurulum için geleceğiz veya kurulum ücreti alıyoruz derlerse kalsın diyeceğim.

Başka bir konuda gördüm buraya yazayım.

Geçişlerde (eğer geçiş yapıyorsanız) kurulum ücreti esasında yok, olamaz da zaten. Size/sizlere yanlış sözleşme kesilmiş. Eğer sözlü onay vermediyseniz, Turknet aradığında sözleşmeyi yenilemeleri gerektiğini söylemeniz lazım. Sözleşmenin bu şekilde görünmesi gerekli. Kurulum hizmet bedeli (En yukarı sağ taraf) 00,0 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…