Okaliptus93

Çalışkan
Condemned 2 Bloodshot oyununu PC'de dil dosyalarını bulup Google translate çeviri yapmaya çalışıyorum. Daha sonra Xenia emülatörde çalıştırcam. Dil dosyalarını bulamadım. Bunu nasıl yapabilirim bileniniz var mı arkadaşlar? Oyunu türkçeye çevirmek istiyorum.

Hocam yalnız bu PS3 emülatörü için yapılmış bir yama. Benim istediğim Xbox xenia emülatörü için yama. PS3'ün bu yamasını indirip içindeki türkçe çevirileri bulmaya çalışmıştım ama bulamamıştım.
Türkiye'de PS3 daha çok seviliyor bu yüzden Xbox için çeviri bulmak daha zor gibi.

Türkiye'de PS3 daha çok seviliyor bu yüzden Xbox için çeviri bulmak daha zor gibi.
Aynen PS3 daha çok seviliyor. Yalnız bu oyun PS3 emulatörde biraz sıkıntılı çalışıyor, her yerde glitch çıkıyor. Youtube de bu oyunu PS3 emulatöründe açan herkeste aynı sıkıntı var. O kadar glitch olunca oyunun tadı çıkmıyor. Xenia emulatöründe oyun gayet akıcı stabil çalışıyor glitch olmadan. Bu arada ekran kartım GTX 4060.

Aynen PS3 daha çok seviliyor. Yalnız bu oyun PS3 emulatörde biraz sıkıntılı çalışıyor, her yerde glitch çıkıyor. Youtube de bu oyunu PS3 emulatöründe açan herkeste aynı sıkıntı var. O kadar glitch olunca oyunun tadı çıkmıyor. Xenia emulatöründe oyun gayet akıcı stabil çalışıyor glitch olmadan. Bu arada ekran kartım GTX 4060.
Evet PS3 emülatörlerinin sorunlu olduğunu duymuştum ama RTX 6000 serisi kartlar standartlaşınca artık stabil çalışır bence