Construction Simulator %70 indirimle $3,74 oldu. Şu ana kadar aldığı en büyük indirim oranı.
Detaylar
Kim cevapladı?Çok güzel bir oyun, PS5'te bazen geceleri giriyorum kafamı dağıtmak için. Yani biraz optimizasyon özürlüsü bir oyun ona dikkat edin. Konsolda bile bazen takılmalar yapabiliyor, Performans'ta oynasam bile.
Işıklandırma ve renk mozaiği noktasında sınıfta kalsa da genel yapısı itibariyle başarılı bir oyun. Daha önce oynadım. Günde birkaç saat kafa dağıtmak için girebilirsiniz. JCB Backhoe Loader ile çalışması çok keyifli, bilirsiniz ülkemizde de çok kullanılıyor.
Oyun 7/10.
Oyun 7/10.
Sportif Ördek
Yetkin
Benim 6600XT can çekişiyor gibi fan sesi çıkartıyordu, vallahi karta acıdım iade ettim oyunu. Sanırım yine almam
ExellionTR
Başarılı
Benim 6600XT can çekişiyor gibi fan sesi çıkartıyordu, vallahi karta acıdım iade ettim oyunu. Sanırım yine almam![]()
Optimizasyonu kötü galiba. Uzun zamandır istek listemde duruyordu bu oyun, 2K'de 4070 Super hak edebilir mi bunu acaba
Sportif Ördek
Yetkin
Optimizasyonu kötü galiba. Uzun zamandır istek listemde duruyordu bu oyun, 2KDE 4070 Super hak edebilir mi bunu acaba![]()
Muhtemelen daha iyi olacaktır elbette hocam. Satıp 9060XT-9070'e geçsem olacak ama 6600XT'yi seviyorumda bilemedim.
ExellionTR
Başarılı
Muhtemelen daha iyi olacaktır elbette hocam. Satıp 9060XT-9070'e geçsem olacak ama 6600XT'yi seviyorumda bilemedim.
İmkan varsa güncellemek iyi olur. 3060'tan geçmiştim ben de, o da işimi görüyordu ama 2K'yı güzel de bir kartla tecrübe edince iyi ki geçmişim dedim.