Epic Games Control 31,80 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 10007
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 322
  • Etiketler Etiketler
    control
Ben biraz oynamıştım. Hikayesi çok sıkıcıydı ama oynanış, mekanikler, fizik, grafik gibi konuları baya beğendim.
Hikaye sıkıcıysa oynanmaz. Teşekkürler. Sürükleyici ve korku oyunlarını ben seviyorum.

Oynayan var mı nasıl bir oyun?
TPS aksiyon oyunu. Ana karakter de telekinezi veya psişik güç mü artık ne denirse böyle özel güçler var, mekanikler temel olarak bunun üzerine kurulu. Oynanış ve mekanik kısımda çok övülüyor ama hikaye ve metroidvania tarafında zayıf kaldığı söyleniyor. Üst düzey olabilecekken potansiyeli harcanmış bir yapım olduğu söylenebilir ama yine de 30 TL gibi bir fiyata fazlasıyla değeceği düşüncesindeyim.

Kütüphanem de var mış. Bir ara bedava vermiş Epic. Şimdi gördüm.

Hikayesi garip bir oyun anlaması bayağı zor, ben bir sürü teori, açıklama videosu izlememe rağmen üste üstlük 2 kere bitirmiş olmama rağmen hala hikayeyi tam olarak anlayamadım, aksiyonu güzel, hikaye anlaması zor, harita aşırı karışık, verilen görevleri nerede yapmanız gerektiğini bazen anlayamıyorsunuz bende öyle çok durum oldu, oynanır mı kesinlikle oynanır ama kafayı yiyebilirsiniz.

Hikaye sıkıcıysa oynanmaz. Teşekkürler. Sürükleyici ve korku oyunlarını ben seviyorum.
Dead space dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…