Detaylar
Kim cevapladı?Ben biraz oynamıştım. Hikayesi çok sıkıcıydı ama oynanış, mekanikler, fizik, grafik gibi konuları baya beğendim.
Elma ısıran
Üstün
Ben şu anda oynuyorum. Sıkıcı gibi ama değil gibi de. Tam anlamadım. Bitsin diye oynuyorum sırf. Karakterler ve hikaye çok donuk, ruhsuz gibi.
yavinas
Yetkin
Hikaye sıkıcıysa oynanmaz. Teşekkürler. Sürükleyici ve korku oyunlarını ben seviyorum.Ben biraz oynamıştım. Hikayesi çok sıkıcıydı ama oynanış, mekanikler, fizik, grafik gibi konuları baya beğendim.
TPS aksiyon oyunu. Ana karakter de telekinezi veya psişik güç mü artık ne denirse böyle özel güçler var, mekanikler temel olarak bunun üzerine kurulu. Oynanış ve mekanik kısımda çok övülüyor ama hikaye ve metroidvania tarafında zayıf kaldığı söyleniyor. Üst düzey olabilecekken potansiyeli harcanmış bir yapım olduğu söylenebilir ama yine de 30 TL gibi bir fiyata fazlasıyla değeceği düşüncesindeyim.
yavinas
Yetkin
Kütüphanem de var mış. Bir ara bedava vermiş Epic. Şimdi gördüm.TPS aksiyon oyunu. Ana karakter de telekinezi veya psişik güç mü artık ne denirse böyle özel güçler var, mekanikler temel olarak bunun üzerine kurulu. Oynanış ve mekanik kısımda çok övülüyor ama hikaye ve metroidvania tarafında zayıf kaldığı söyleniyor. Üst düzey olabilecekken potansiyeli harcanmış bir yapım olduğu söylenebilir ama yine de 30 TL gibi bir fiyata fazlasıyla değeceği düşüncesindeyim.
Teşekkürler, alacağım.
EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Hikayesi garip bir oyun anlaması bayağı zor, ben bir sürü teori, açıklama videosu izlememe rağmen üste üstlük 2 kere bitirmiş olmama rağmen hala hikayeyi tam olarak anlayamadım, aksiyonu güzel, hikaye anlaması zor, harita aşırı karışık, verilen görevleri nerede yapmanız gerektiğini bazen anlayamıyorsunuz bende öyle çok durum oldu, oynanır mı kesinlikle oynanır ama kafayı yiyebilirsiniz.
Dead space dene.Hikaye sıkıcıysa oynanmaz. Teşekkürler. Sürükleyici ve korku oyunlarını ben seviyorum.
- Makaleler
- 2
Hikayesi sıkıcı demek doğru olmaz, çünkü farklı tarzlarda anlatım kullanılıyor. Bu yüzden oyunu ona göre düzgün oynamalısınız.Ben biraz oynamıştım. Hikayesi çok sıkıcıydı ama oynanış, mekanikler, fizik, grafik gibi konuları baya beğendim.