Aynı soğutucuyu ve aynı RAM’leri kullanıyorum. Benimkiler beyaz sadece Ben sadece soğutucunun ortasındaki fanla kullandım bir süre. Sıcaklık sorunu pek olmadı. Tek fanla bence daha güzel duruyor. Ama çift fan da kullanılır, zararı olmaz
Aynı soğutucuyu ve aynı RAM'leri kullanıyorum. Benimkiler beyaz sadece ben sadece soğutucunun ortasındaki fanla kullandım bir süre. Sıcaklık sorunu pek olmadı. Tek fanla bence daha güzel duruyor. Ama çift fan da kullanılır, zararı olmaz.
Aynı soğutucuyu ve aynı RAM’leri kullanıyorum. Benimkiler beyaz sadece Ben sadece soğutucunun ortasındaki fanla kullandım bir süre. Sıcaklık sorunu pek olmadı. Tek fanla bence daha güzel duruyor. Ama çift fan da kullanılır, zararı olmaz
Valla ben chatgpt yalancisiyim. Kasa, anakart, kule tipi sogutucu sigar mi dedim sigar dedi. Ramlarla cakisacagini bilmiyordum. En azindan ustune geliyor suan. Youtube dakiler gibi de guzel olmadi. Heryerden kablo sarkiyor, sikis tokus olmus durumda. Kasa bile kucuk geldi. Ilk defa kasa bilgisayara geciyorum laptoptan. Duzgun calisirsa dert etmeyecegim gerisini.
Vallahi ben ChatGPT yalancisiyim. Kasa, anakart, kule tipi sogutucu sigar mi dedim sigar dedi. Ramlarla cakisacagini bilmiyordum. En azindan ustune geliyor şu an. YouTube dakiler gibi de guzel olmadi. Heryerden kablo sarkiyor, sikis tokus olmus durumda. Kasa bile kucuk geldi. Ilk defa kasa bilgisayara geciyorum laptoptan. Duzgun calisirsa dert etmeyecegim gerisini.
Valla ben chatgpt yalancisiyim. Kasa, anakart, kule tipi sogutucu sigar mi dedim sigar dedi. Ramlarla cakisacagini bilmiyordum. En azindan ustune geliyor suan. Youtube dakiler gibi de guzel olmadi. Heryerden kablo sarkiyor, sikis tokus olmus durumda. Kasa bile kucuk geldi. Ilk defa kasa bilgisayara geciyorum laptoptan. Duzgun calisirsa dert etmeyecegim gerisini.
Ben de Gemini'ye sormuştum her şeyini detaylıca. Yanıltmadı beni. Öndeki fanı birkaç mm yukarı kaydırırsın demişti. Öyle de oldu. Sorun etmeyin, güzelce kullanırsınız. Kablolar görünmez zaten kocaman kule tipi soğutucu kaplar her tarafı.