Anonim0099

Çalışkan
Öncelikle selam hayırlı pazarlar. Daha dün aldığım fanı bugün montajladım. İlk başta RGB renkler olarak yandı içindeki remoter ile başladığımda. Ama beyaz rengi göremediğim için anakarta montajladım. Bu sefer de tüm renkler gitti. Daha sonra yine Cooler Master'ın VL240l'le birlikte gelen remoter'a bağladım yine renkler gelmedi. Fanın ışıkları mı yanmıştır yoksa? Var mı bir önerisi olan?

20250713_113553.webp

20250713_115740.webp

Dişi soket muhtemelen 3 pinli, onlar güç ve ışık soketleri, seri veya düz bağlantı olabilir bilmiyorum. Ben kendi fanımı manuel olarak pinlerin içine sokarak kontrol etmiştim. Tek lazım olan şey fanı çalıştırabilecek bir adaptör var mı? Örneğin yazıcı adaptörü olabilir veya onun gücünde başka bir adaptör.

Dişi soket muhtemelen 3 pinli, onlar güç ve ışık soketleri, seri veya düz bağlantı olabilir bilmiyorum. Ben kendi fanımı manuel olarak pinlerin içine sokarak kontrol etmiştim. Tek lazım olan şey fanı çalıştırabilecek bir adaptör var mı? Örneğin yazıcı adaptörü olabilir veya onun gücünde başka bir adaptör.
Fan suan calisiyor ama renk yok ufacik bi mavi renk var resimde goruldugu gibi fanın calismasinda bi sıkıntı yok aslinda

Evet 3 disli evde adaptör var ama nasil yapicam anlamadim

Fan suan calisiyor ama renk yok ufacik bi mavi renk var resimde goruldugu gibi fanın calismasinda bi sıkıntı yok aslinda

Evet 3 disli evde adaptör var ama nasil yapicam anlamadim
Kabloların ucunu ince şekilde açın ve fanın soketlerine yan yana olacak şekilde geçirmeye çalışın. Ama dikkat adaptör 12V dolaylarında olsun fazlası yakar. Ben 16V 0.5A yazıcı adaptörü ile hepsini çalıştırıp test edebiliyorum. Birden fazla kombinasyonla deneyin çalışana kadar. Yine fan çalışıp ışıklarda ses seda yoksa bozulmuş olabilir. Ama ihtimal vermek istemiyorum çünkü bu kadar kolay bozulmaması lazım.