Merhaba, sahilde drone ile biraz çekim yapmak istemiştim fakat drone kontrolden çıktı ve yüksekten düşüp kayaya çarptı durumu malum motor dişlileri boşa dönerek yalama olmuş 3 adet motor dişlisini değiştirmem gerekiyor nereden parça bulabilirim.
Merhaba, sahilde drone ile biraz çekim yapmak istemiştim fakat drone kontrolden çıktı ve yüksekten düşüp kayaya çarptı durumu malum motor dişlileri boşa dönerek yalama olmuş 3 adet motor dişlisini değiştirmem gerekiyor nereden parça bulabilirim.
Corby CX020-2B drone'unuz için yedek motor dişlilerini bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Resmi Web Sitesi veya Distribütör:
- Corby'nin resmi web sitesini ziyaret edin veya doğrudan distribütörlerle iletişime geçin. Yedek parça satışları hakkında bilgi alabilirsiniz.
2. Online Pazar Yerleri:
- eBay, AliExpress veya Amazon gibi online platformlarda arama yapın. "Corby CX020-2B motor dişlisi" ya da "drone yedek parça" terimlerini kullanarak arama yapabilirsiniz.
3. Hobi Mağazaları:
- Yerel hobi veya elektronik mağazalarını ziyaret edin. Özellikle drone ve uzaktan kumandalı araçlara yönelik parça satan yerler arayın.
4. Forumlar ve Topluluklar:
- Drone ile ilgili forumlarda veya sosyal medya gruplarında yardım isteyin. Diğer kullanıcılar parça bulma konusunda önerilerde bulunabilir.
5. Etkileşimli Destek:
- Yedek parça sağlayıcıları ile direkt iletişim kurarak ihtiyacınızı belirtin. Bazı mağazalar, spesifik parçaları temin edebilir.
Bu adımlarla ihtiyacınız olan motor dişlilerini bulma şansınızı artırabilirsiniz.