Windows 7

Yetkin
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Merhaba, sahilde drone ile biraz çekim yapmak istemiştim fakat drone kontrolden çıktı ve yüksekten düşüp kayaya çarptı durumu malum motor dişlileri boşa dönerek yalama olmuş 3 adet motor dişlisini değiştirmem gerekiyor nereden parça bulabilirim.

20250512_154202.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, sahilde drone ile biraz çekim yapmak istemiştim fakat drone kontrolden çıktı ve yüksekten düşüp kayaya çarptı durumu malum motor dişlileri boşa dönerek yalama olmuş 3 adet motor dişlisini değiştirmem gerekiyor nereden parça bulabilirim.

Eki Görüntüle 147593
Corby CX020-2B drone'unuz için yedek motor dişlilerini bulmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Resmi Web Sitesi veya Distribütör:
- Corby'nin resmi web sitesini ziyaret edin veya doğrudan distribütörlerle iletişime geçin. Yedek parça satışları hakkında bilgi alabilirsiniz.

2. Online Pazar Yerleri:
- eBay, AliExpress veya Amazon gibi online platformlarda arama yapın. "Corby CX020-2B motor dişlisi" ya da "drone yedek parça" terimlerini kullanarak arama yapabilirsiniz.

3. Hobi Mağazaları:
- Yerel hobi veya elektronik mağazalarını ziyaret edin. Özellikle drone ve uzaktan kumandalı araçlara yönelik parça satan yerler arayın.

4. Forumlar ve Topluluklar:
- Drone ile ilgili forumlarda veya sosyal medya gruplarında yardım isteyin. Diğer kullanıcılar parça bulma konusunda önerilerde bulunabilir.

5. Etkileşimli Destek:
- Yedek parça sağlayıcıları ile direkt iletişim kurarak ihtiyacınızı belirtin. Bazı mağazalar, spesifik parçaları temin edebilir.

Bu adımlarla ihtiyacınız olan motor dişlilerini bulma şansınızı artırabilirsiniz.