dark_1234

Başarılı
Merhaba, elimde Core 2 Duo'lu bir sistem var. Kardeşim Roblox, Minecraft ve Google'da gezinecek onun işini görür mü? İşini görmesse 500 TL bütçeye ne yatırım yapmalıyım?

Core 2 Duo.
1GB ekran kartı.
2 GB DDR2 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok fazla tweak gerekir onda da hem takılma olur FPS düşük olur.

Windows 7 veya 10 hatta linux falan kullanmanız gerekir işletim sistemi 2 GB rami tutar da ihtiyaç olunca salmaz yeterli gelmez.

Düşük ayar 30 FPS'li yeter Minecraft'ta zaten 1.16.5 gibi.
Minecraftı kaldıracağını sanmıyorum. 1.8den sonrasını hatta belki 1.7.10. Robloxu 10 sene önceki sürümünü kaldırırdı bugünkini kaldırmaz.

Önerebileceğim şey 500 liraya işlemci ekran kartı falan alamazsınız 2 veya 4 gb daha ram alın.

Merhaba, elimde Core 2 Duo'lu bir sistem var. Kardeşim Roblox, Minecraft ve Google'da gezinecek onun işini görür mü? İşini görmesse 500 TL bütçeye ne yatırım yapmalıyım?

Core 2 Duo.
1GB ekran kartı.
2 GB DDR2 RAM.
Detayları allah katından alacağız galiba?

C2D i7 gibi bir seri, içinde tonca işlemci var.

1GB belleğe sahip olup FHD video oynatamayan kartta var oynatanda var. GT210'da 1GB, GTX570'de 1GB. Biri manyak bir kart, diğeri iğrenç.

Önerebileceğim şey 500 liraya işlemci ekran kartı falan alamazsınız 2 veya 4 gb daha ram alın.
500 liraya kebap yesin daha yararlı olur, gereksiz sisteme gereksiz upgrade.

[email protected] + 4GB (1x4) + 4870X2 ile Fancy ayarlarda 150-200 alabiliyordum 1.17 sürümünün Optifine versiyonunda.

Son düzenleme: