Mesela şu an F/P bir sürü model düşüyor tam şans işi. R7 240 fiyatlarına HD6850 mesela ben 1 gün önce aldım. Sadece 450TL'ydi. Ama çok bakınıp araştırmak önemli. Hocam sende bir şansını dene. Çok iyi kartlar bulursun.

Senin önerin ne ona göre bakacağım.

Mesela şu an F/P bir sürü model düşüyor tam şans işi. R7 240 fiyatlarına HD6850 mesela ben 1 gün önce aldım. Sadece 450TL'ydi. Ama çok bakınıp araştırmak önemli. Hocam sende bir şansını dene. Çok iyi kartlar bulursun.

E8500 daha iyiimiş 8400'den watt ıda aynı sadece demek amaçlı dedim.

Bu haldeyim. @Recep Tayyip İvedik.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-09 173022.webp
    Ekran görüntüsü 2025-04-09 173022.webp
    185,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Senin önerin ne ona göre bakacağım.

E8500 daha iyiimiş 8400'den watt ıda aynı sadece demek amaçlı dedim.

Bu haldeyim. @Recep Tayyip İvedik.
Kusura bakma hocam; biraz işim vardı şimdi gelebildim. Benim önerim şudur; https://link.dolap.com/g145u . En azından bu fiyata bu kartı bulup birde 80tl kupon ile 350tl'ye gelmesi ile kendimi affettirmişimdir herhalde:)
E8500 çok pahalıya satılıyor şu zamanlarda onun yerine 70-100tl arasına bulunduğun yere göre E8400 almak bütçen için daha iyi olur hocam. (Tabi bütçe o kadar varsa en iyisi soket değişimi olur.)
Haliniz bayağı kötüymüş hocam😁.

Kusura bakma hocam; biraz işim vardı şimdi gelebildim. Benim önerim şudur; https://link.dolap.com/g145u. En azından bu fiyata bu kartı bulup bir de 80TL kupon ile 350TL'ye gelmesi ile kendimi affettirmişimdir herhalde:)
E8500 çok pahalıya satılıyor şu zamanlarda onun yerine 70-100TL arasına bulunduğun yere göre E8400 almak bütçen için daha iyi olur hocam. (tabii bütçe o kadar varsa en iyisi soket değişimi olur.)

Bu link Apple mağasına götürüyor bana düz link lazım internetten dolap yok mu?

Kusura bakma hocam; biraz işim vardı şimdi gelebildim. Benim önerim şudur; https://link.dolap.com/g145u. En azından bu fiyata bu kartı bulup bir de 80TL kupon ile 350TL'ye gelmesi ile kendimi affettirmişimdir herhalde:)
E8500 çok pahalıya satılıyor şu zamanlarda onun yerine 70-100TL arasına bulunduğun yere göre E8400 almak bütçen için daha iyi olur hocam. (tabii bütçe o kadar varsa en iyisi soket değişimi olur.)

Ve WattMan yermi sence AMD'nin eskiler yyien modeller vardı bayağı.

Bence o PSU ile çok yüksek olasılıkla yer. Bir zahmet indirirsen indirim kuponu ile çok daha ucuza almış olursun hocam.

Vazgeçmem en sağlıklısı o zaman zaten bulduğum oyunları PC'ye uygun şeçtim GPU az watt yiyyor ondan WattMan yemedim galiba 3 ayda.

Sence vazgeçiyim mi @Recep Tayyip İvedik.

Bence o PSU ile çok yüksek olasılıkla yer. Bir zahmet indirirsen indirim kuponu ile çok daha ucuza almış olursun hocam.

2 PC im var aslında eskiyide kullanıyorum ikisini de kullanıyorum biri yeni diğeri eski hesap infom da yok ama kısaca diyeyim.

Vazgeçmem en sağlıklısı o zaman zaten bulduğum oyunları PC'ye uygun şeçtim GPU az watt yiyyor ondan WattMan yemedim galiba 3 ayda.

Sence vazgeçiyim mi @Recep Tayyip İvedik.

2 PC im var aslında eskiyide kullanıyorum ikisini de kullanıyorum biri yeni diğeri eski hesap infom da yok ama kısaca diyeyim.
Hocam bence yeni olan güncel istediğin oyunları oynatıyorsa hiç masraf etme.