757935

Uzman
Core 2 Duo T5550 ne kadar eder? Çalışan ve hiçbir kusuru olmayan sıfır ayarında işlemci. En ufak kusuru bile yok. Sizce koleksiyonluk değerden vs kaç TL eder?

Ben ilana 550 TL yazdım. Sizin önerileriniz nelerdir?

İşlemci bilgisi;
Intel'in eski bir işlemcisidir. Socket P uyumludur. 35W güç tüketimi vardır. 1.83GHz saat hızı ve 2MB L2 önbelleğe sahiptir. 2011 ve öncesi oyunların %95'ini oynatır. Eski Minecraft sürümlerini oynatır.

Para edeceğini sanmam, ne o sokete sahip birisi vardır ne de koleksiyonluk bir değeri.
İnternette zaten 200TL'ye satılıyor, ona rağmen alınmayan işlemciyi satmak çok zor, para edeceğini sanmam.

Para edeceğini sanmam, ne o sokete sahip birisi vardır ne de koleksiyonluk bir değeri.
İnternette zaten 200TL'ye satılıyor, ona rağmen alınmayan işlemciyi satmak çok zor, para edeceğini sanmam.

Bazıları eski bilgisayarlarını yeniliyor. Fakat yenilemeden kastığım şu; Akıllı TV projesi veya sadece haber okumak için vs. Ayrıca yayın yapan biri varsa mesela sadece onu arkasındaki yerde raf varsa ve rafta müsaitse oraya da koyabilir bana kalırsa. Veya sadece koleksiyonluk.

Core 2 Duo T5550 ne kadar eder? Çalışan ve hiçbir kusuru olmayan sıfır ayarında işlemci. En ufak kusuru bile yok. Sizce koleksiyonluk değerden vs kaç TL eder?

Ben ilana 550 TL yazdım. Sizin önerileriniz nelerdir?

İşlemci bilgisi;
Intel'in eski bir işlemcisidir. Socket P uyumludur. 35W güç tüketimi vardır. 1.83GHz saat hızı ve 2MB L2 önbelleğe sahiptir. 2011 ve öncesi oyunların %95'ini oynatır. Eski Minecraft sürümlerini oynatır.
Bilgisayarcıya rica etsen bedava verir o işlemcileri, etse etse 100 lira anca eder.

Bilgisayarcıya rica etsen bedava verir o işlemcileri, etse etse 100 lira anca eder.

A: Beyefendi bana şu işlemciyi bedava verir misiniz?
B: Tabii buyurun.
(Ertesi gün bilgisayarcı;)
B: Bana hemen RTX 5090 ver!
A: Neden?
B: Ben sana dün verdim ya işlemciyi. Karşılıklı iyilik olsun.
A: Ben senin gibi bilgisayarcının ta...

(Mizah amaçlıdır.)