CoreLiquid 240R V2 AIO soğutucunun radyatöründeki hava nasıl çıkarılır?

Merhaba. CoreLiquid 240R V2 sıvı soğutma kullanıyorum ve radyatörün içinde hava olduğu için ses yapıyor. Havayı nasıl çıkartabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. CoreLiquid 240R V2 sıvı soğutma kullanıyorum ve radyatörün içinde hava olduğu için ses yapıyor. Havayı nasıl çıkartabilirim?
CoreLiquid 240R V2 radyatöründeki havayı çıkarmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. Bilgisayarı Kapatın: Bilgisayarınızı kapatın ve güç kaynağından fişini çekin.

2. Kasa Kapağını Açın: Bilgisayar kasanızın kapağını açarak soğutucuya erişim sağlayın.

3. Radyatörün Yerini Belirleyin: Radyatörünüzün montaj konumunu kontrol edin. Radyatör, genellikle üst veya ön tarafta montajlıdır.

4. Pompa Yüksekliğini Ayarlayın: Radyatörü en yüksek noktaya kaldırın. Hava genellikle en yüksek noktada birikir, dolayısıyla bu pozisyon havanın çıkmasına yardımcı olacaktır.

5. Vana Kontrolü: Radyatörün üzerindeki hava tahliye vanasını (varsa) kontrol edin. Hava tahliye vanası varsa, bunu hafifçe açarak havanın dışarı çıkmasını sağlayın.

6. Pompa Çalıştırma: Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sıvı soğutma pompasını birkaç dakika çalıştırın. Bu, havanın sıvı devresinden çıkmasına yardımcı olabilir.

7. Radyatörü Sarsın: Radyatörü nazikçe sallamak veya hafif bir şekilde vurmak, havanın sıvı içinde hareket etmesine ve çıkmasına yardımcı olabilir.

8. Son Kontrol: Tüm adımları tamamladıktan sonra, bilgisayarınızı tekrar açarak sesin azalıp azalmadığını kontrol edin.

Eğer hala sorun devam ediyorsa, sıvı devresini kontrol etmek için profesyonel yardım almanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…