Detaylar
Kim cevapladı?Bende var memnunum. Sessiz. Sıvı soğutucu alacaksan 240mm al bu kasaya. Benim yaptığım hatayı yapma. 360mm sıvı soğutma aldığım için ekran kartı ancak sığıyor. Bir tane sıvı soğutmadan fan çıkarttım.Fiyatı fena değil gibime geldi. 3 adet 1850 RPM RGB fan ile geliyor. Üst tarafta maksimum 280mm ön tarafta 360mm radyatör desteği var. USB-C portu yok. Dikey ekran kartı desteği yok. Alınır mı?
Eki Görüntüle 129625
Eki Görüntüle 129626
HDDKullanıyorum 53
Üstün
Fiyatı fena değil gibime geldi. 3 adet 1850 RPM RGB fan ile geliyor. Üst tarafta maksimum 280mm ön tarafta 360mm radyatör desteği var. USB-C portu yok. Dikey ekran kartı desteği yok. Alınır mı?
Eki Görüntüle 129625
Eki Görüntüle 129626
Yakışıklı bir kasa, eğer Type-C portu ve dikey ekran kartı desteği olmaması sorun olmayacaksa neden alınmasın.
Yakışıklı bir kasa, eğer Type-C portu ve dikey ekran kartı desteği olmaması sorun olmayacaksa neden alınmasın.
Aslında bunlar aradığım özellikler ama Corsair olması kafamı karıştırıyor, universal dikey ekran kartı destekleri satılıyor sonuçta. Fiyatı da iyi gibi geldi.
Bende var memnunum. Sessiz. Sıvı soğutucu alacaksan 240mm al bu kasaya. Benim yaptığım hatayı yapma. 360mm sıvı soğutma aldığım için ekran kartı ancak sığıyor. Bir tane sıvı soğutmadan fan çıkarttım.
Güzel bilgi, teşekkür ederim. 360mm düşünmem bu kasa için çünkü radyatör üst konumda yatay konumlandırıldığında daha verimli oluyor. Pompayı yormamak adına suyun dolaşımı daha rahat oluyor üst pozisyonda.
HDDKullanıyorum 53
Üstün
Aslında bunlar aradığım özellikler ama Corsair olması kafamı karıştırıyor, universal dikey ekran kartı destekleri satılıyor sonuçta. Fiyatı da iyi gibi geldi.
Benzer bütçede nasıl seçenekler var bilmiyorum, fakat kasanın tasarımı ve fiyatı iyi duruyor.
Talha Yiğit 1
Yetkin
Bütçenizi 4500-5000 bandına zorlarsan Lian Li beyaz seçenekler var bir ara bakınıyordum 3000D ye göre çok çok daha iyi lancool 205, 216 modelleriydi benim baktıklarım.
Fiyatı fena değil gibime geldi. 3 adet 1850 RPM RGB fan ile geliyor. Üst tarafta maksimum 280mm ön tarafta 360mm radyatör desteği var. USB-C portu yok. Dikey ekran kartı desteği yok. Alınır mı?
Eki Görüntüle 129625
Eki Görüntüle 129626
Ön tarafı mesh. Görüntüsü adeta beni al diyor
Bold Pilot
Uzman
Yaklaşık 3 aydır kullanıyorum memnunum. Tasarım olarak çok güzel ve iç hacmi geniş. Fanlar güzel hava üflüyor. En alttaki fanı egzoz olarak kullanabilirsiniz. En büyük eksisi kontrolcü ile gelmiyor olması. Rgb'siz kullanıyorum şu anda fakat anakartınızda da yeterli sayıda port yoksa çoklayıcı kullanmanız lazım.
Bulut Uçar
Çalışkan
hocam kasada kullanılan fanlar PWM mi? ve fanlar 5V RGB Header (3-Pin) girişlimi ? ve ek olarak SSD ve HDD girişleri aynı yerde ama kafam da takılan soru şu SSD 2 ve HDD 2 girişlimi yani 4 tane girişlimi xd saçma oldu ama olsun ve ürünün önerir misin yani şaun ki fiyatı 3k ve bu fiyata değer mi ?Bende var memnunum. Sessiz. Sıvı soğutucu alacaksan 240mm al bu kasaya. Benim yaptığım hatayı yapma. 360mm sıvı soğutma aldığım için ekran kartı ancak sığıyor. Bir tane sıvı soğutmadan fan çıkarttım.