Ellegans

Çalışkan
Normalde kulaklığı kullanıyordum, hiçbir sorunu yoktu. Sağ kulaklığın şarjı çok hızlı bittiği için solu kullanıyordum ama birkaç gün sonra kulaklığı takmak istediğimde hiç çalışmadığını fark ettim (normalde 1-2 ay önce açıldı ama kulaklığa yakında ihtiyacım olacak, o yüzden kullanmak istiyorum). Bunu düzeltmenin herhangi bir yolu var mı?

Kulaklığı kutusuna koyunca ışık sönüp bir daha yanıyor, yani algılıyor sanırım.
Sol kulaklığı kulağıma takınca vs. "Power on" gibi bir şey diyor olması lazımdı, demiyor (sağ da diyor ama dediğim gibi şarkı birkaç dakikada bitiyor).

Son düzenleyen: Moderatör:
2023'te aldığım Redmi Buds 4'ün de sol tarafı 2 ay önce bozuldu. Redmi'nin değiştirilemez master slave ayarı yüzünden zaten sol kulaklık sağ kulaklıktan çok daha hızlı eskiyordu. Son aylarda sağ kulaklık 3-4 saat dayanırken sol kulaklık 1 saati göremez olmuştu ve en sonunda bir daha çalışmaz hale geldi. Ama dediğiniz gibi kutuya koyunca algılama mevzusu bende de var. Yani açıkçası elinizden bir şey gelmez. İçini açıp tamir edecek kimseyi bulamazsınız. Size önerim ki ben de böyle yapacağım eğer iyi müzik dinlemek istiyorsanız type c girişli bir IEM kulaklık almanız olur. Type C olması önemli çünkü kendi ses kartı oluyor öyle olunca. IEM önerim ise Tangzu Wan'er SGII veyahut Moondrop Chu II olacaktır.