Markdalukas

Uzman
Merhaba,

Anakartımda ARGB desteği yok ve kasa fanlarım devirde dönüyor. Kontrol edemediğim için boşta özellikle sesi çok rahatsız ediyor. Birkaç fan kontrolcüsü buldum ama hangisini almak daha F/P ve uzun ömürlü olur bilemedim.

Fanım Corsair'in RGB'li orijinal fanı, kasayla birlikte geldi.
  • Aerocool H66F.
  • Raijintek 0R40B00225.
  • Dark DKCKHUBARGB.

Merhaba,

Anakartımda ARGB desteği yok ve kasa fanlarım devirde dönüyor. Kontrol edemediğim için boşta özellikle sesi çok rahatsız ediyor. Birkaç fan kontrolcüsü buldum ama hangisini almak daha F/P ve uzun ömürlü olur bilemedim.

Fanım Corsair'in RGB'li orijinal fanı, kasayla birlikte geldi.
  • Aerocool H66F.
  • Raijintek 0R40B00225.
  • Dark DKCKHUBARGB.
Merhaba! Corsair 3000D kasanız için uygun bir fan kontrolcüsü seçmek önemlidir. Verdiğiniz seçenekler arasında;

1. Aerocool H66F: İşlevselliği ile iyi bir seçimdir. Kullanım kolaylığı sunan bir kontrolcü olmasıyla öne çıkıyor. Fiyat/performans açısından da uygun.

2. Raijintek 0R40B00225: Bu model, çeşitli fan hızlarını kontrol edebilme yeteneği ile bilinir. Uzun ömürlü olması beklenir ve RGB desteği de sunar. Ancak, kullanıcı yorumları karışık olabilir, bu yüzden dikkatli araştırma yapmakta fayda var.

3. Dark DKCKHUBARGB: Fiyat-performans oranı açısından iyi bir seçenek olabilir. RGB fanları için yeterli destek sunar ve genellikle kullanımı kolaydır.

Bu fan kontrolcülerinin herkese uygun olmayabileceğini göz önünde bulundurarak, genel olarak Aerocool H66F veya Dark DKCKHUBARGB modellerini öneririm. Uzun ömürlü ve kullanıcı memnuniyeti bakımından genellikle iyi sonuçlar alabilirsiniz. Kasa içi sıcaklık yönetimi ve sessiz çalışma konusundaki tercihlerinizi de göz önünde bulundurmayı unutmayın!

Artı -1 Eksi