Bu kasayı hiç beğenmiyorum ama 2.500 TL civarına da elle tutulur pek kasa kalmadığı için tekel olmasından ötürü satılacak.

Beğenmeme sebeplerimin başını çeken 2 şey, malzeme kalitesi düşüklüğü ve GPU desteğinin 360mm olması. Artık günümüz GPU'ları rahatlıkla 36-37cm görebiliyor 3 fanlı modellerde. Böyle bir senaryoda 3000D AirFlow pek de büyük boyutlu GPU'lara elverişli olmuyor.

Fan kalitesini saymazsak DK431 bu kasadan daha ucuz ve daha iyi kasa ama DK431'in de fanlarının aşırı kötü olması, ona ek fan masrafı açabilececek kadar bazılarını rahatsız eden bir durum.

Yaklaşık 1 haftadır bu fiyattaymış hocam. Aynı paraya D501A veya D502A çok daha mantıklı.
Onları hala aklımda 3.500 TL olarak sanıyordum. Evet onlar daha mantıklı hocam.
Bu kasayı hiç beğenmiyorum ama 2.500 TL civarına da elle tutulur pek kasa kalmadığı için tekel olmasından ötürü satılacak.

Beğenmeme sebeplerimin başını çeken 2 şey, malzeme kalitesi düşüklüğü ve GPU desteğinin 360mm olması. Artık günümüz GPU'ları rahatlıkla 36-37cm görebiliyor 3 fanlı modellerde. Böyle bir senaryoda 3000D AirFlow pek de büyük boyutlu GPU'lara elverişli olmuyor.

Fan kalitesini saymazsak DK431 bu kasadan daha ucuz ve daha iyi kasa ama DK431'in de fanlarının aşırı kötü olması, ona ek fan masrafı açabilececek kadar bazılarını rahatsız eden bir durum.
480T modeline hala indirim bekliyorum hocam fakat D501A D502A 3.000 TL'den satılıyorken Corsair'in bu kasaları tercih edilmez gibi.

Fanları harbi rezalet. Söktüm balkondan attım en son.

Onları hala aklımda 3.500 TL olarak sanıyordum. Evet onlar daha mantıklı hocam.

480T modeline hala indirim bekliyorum hocam fakat D501A D502A 3.000 TL'den satılıyorken Corsair'in bu kasaları tercih edilmez gibi.
480T de çok iyi kasa değil. Fanları aşırı meh, kutu içeriği çok kötü. Bir tek şasisi fena değil.

Bu kasayı aktif olarak yaklaşık 2 yıldır kullanmaktayım. Beğenmeme konusunda size katılıyorum ama malzeme kalitesi olarak katılmıyorum. Başlı başına ağır bir kasa. Malzeme kalitesi olarak oldukça iyi.

Önermeme sebeplerine gelecek olursak;
  • Type-C yok. Bana göre bir kasada olması gereken en önemli şeylerden biri.
  • Anakarta giden 24 pin kablo için saklama bölmesi yok.
  • Ön panelin sökülmesi çok sıkıntı. 2-3 sökmeden sonra kırılma olasılığı yüksek.
  • Önde en alttaki fanı sökerseniz geri takmanız çok zor. O kısmı çok dar yapmışlar.
  • Altta 2 fan desteği var gözüküyor fakat özellikle ATX anakartlarla birlikte oraya fan koymak imkansız. Kablo işgali var.
Sırf adı var diye alınacak bir kasa değil, dümdüz bir kasa. O dönem NZXT H5 Flow ile arasında kalmıştım, pişman oldum. Apple kafasıyla ürün yapmışlar. Herhangi bir şekilde müdahale edemiyorsun kasaya.