Bir arkadaşım tüm sistemini sattı ve şimdi hazır sistem bakıyor. Nebi hocanın Tebilon'daki sistemi için kasa kararsızlığı yaşıyor. Bana sordu ben de Techolay'a soruyorum. İki kasa da birbirinden farklı. Sizce hangisi tercih edilmeli? Biri akvaryum diğeri klasik mesh kasa.
Detaylar
Kim cevapladı?Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
TG-NA1 den bahsediyorsan kasayı değiştirme. Onuna birlikte PSU da değişiyor. RM850E den daha kaliteli PSU yu hazır sistemde görmek çok zor (@Yusuf7878)
Şimdi baktım hocam. Sizin bahsettiğinizde RX 9070 XT var. Arkadaş diğer sisteme bakıyor. RTX 5070 Ti olana. Onun için fikriniz nedir? İkinci sorum da termal başarım olarak hangisi iyidir?TG-NA1 den bahsediyorsan kasayı değiştirme. Onuna birlikte PSU da değişiyor. RM850E den daha kaliteli PSU yu hazır sistemde görmek çok zor (@Yusuf7878)
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Piyasadan çok koptum değerlendirmem pek tutarlı olmaz. İlk izlenimim malzeme kalitesinden dolayı pahalı olduğu yönünde.Şimdi baktım hocam. Sizin bahsettiğinizde RX 9070 XT var. Arkadaş diğer sisteme bakıyor. RTX 5070 Ti olana. Onun için fikriniz nedir? İkinci sorum da termal başarım olarak hangisi iyidir?
Cougar’ın PSU modelini buldum. Cougar GEC-850 gold olarak geçiyor.Piyasadan çok koptum değerlendirmem pek tutarlı olmaz. İlk izlenimim malzeme kalitesinden dolayı pahalı olduğu yönünde.
@LH44
103.000TL'ye o RAM'ler anca bu kadar kötü olabilirdi herhalde.Şimdi baktım hocam. Sizin bahsettiğinizde RX 9070 XT var. Arkadaş diğer sisteme bakıyor. RTX 5070 Ti olana. Onun için fikriniz nedir? İkinci sorum da termal başarım olarak hangisi iyidir?
O fiyat fazla açıkçası. Muazzam bir PSU değil bildiğim kadarıyla.
Özelleştirme var hocam. Kingston Beast 6000’lik RAM seçilebiliyor. Sınır 103 bin değil zaten. 4-5 bin kadar oynayabilir. Corsair’ın güç ünitesi sanırım baya iyiymiş hocam.103.000TL'ye o RAM'ler anca bu kadar kötü olabilirdi herhalde.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Corsair daha iyi muhtemelen. GEC 650W'ın iç bileşenleri muntazam değil. 850W'da benzerdir diye düşünüyorum. RM850e daha iyi bir seçenektir.Bir arkadaşım tüm sistemini sattı ve şimdi hazır sistem bakıyor. Nebi hocanın Tebilon'daki sistemi için kasa kararsızlığı yaşıyor. Bana sordu ben de Techolay'a soruyorum. İki kasa da birbirinden farklı. Sizce hangisi tercih edilmeli? Biri akvaryum diğeri klasik mesh kasa.
Ortalama bir güç kaynağı. İç bileşenleri üst düzey değil ama sistemi idame ettirir.Corsair’ın güç ünitesi sanırım baya iyiymiş hocam.
O da iyi bir RAM değil. Normalde marka önemli değil RAM için, içindeki çip önemli.Özelleştirme var hocam. Kingston Beast 6000’lik RAM seçilebiliyor. Sınır 103 bin değil zaten. 4-5 bin kadar oynayabilir.
Ancak aynısını Kingston için söylemem. CL30 6000MT/s kite devamlı Hynix M-die binliyorlar. Samsung bile çıkmışlığı var.
CL36 versiyondan bahsetmiyorum bile o tam aşure.
@TechMad, Arkadaşınız toplama bir sistem düşünür mü?
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Eğer düşünürse şunu önerecektim. Baya dolu paket sunmuşlar sadece FSP/Vento ya değişince en mantıklı 5080 PC oluyor.@TechMad, Arkadaşınız toplama bir sistem düşünür mü?
Ayrı ayrı toplamayı denedim biraz zorlasam yakın fiyata çekerim gibi geliyor.
(Şu sistemin yanında GFN vermeleri ortadan yardı, anırttı, kişnetti her şeyi yaptı