Bütçe
4000TL

Hocam ürün gelmediyse iade edin attığım kasayı alın 1000TL fark ile.

Hocam bu fiyatlara liquidfreezer 3 varken bunlari onermeye utanir insan ya 🤣

Kasa bence o fiyata kötü. Bunları alabilirsiniz.

Sıvı soğutma olarak Corsair'larda pompa sorunu kronik.

Hocam ben 7000 TL'ye aldım zamlanmış.

Kasa çok şık hocam özellikle beyaz versiyonu ve SP serisi fanlarla beraber iCUE ekosistemi ile aşırı şık bir hale geliyor. Bana göre iyi bir kasa fakat camlı kasa seviyorsan Corsair 3500X alabilirsin. 9000 lira o kasaya para verilir mi? Verilir. 3 tane airguide fan koyulmuş (2400TL) üstündeki PSU 850W +80 Gold Corsair dandik PSU koymaz ve kasanın kendi kalitesi de belli verebilirsin o parayı fakat beyaz almanı öneririm siyahı çok karartılı.
Dostum O kasa o fiyata leş. 7000TL içinde iyi bir kasa değil. Kasa eskiden de çok iyi değildi zaten eski bir kasa.

Hiçbir özelliği olmayan bir kasaya 7K bile fazla. PSU'su zaten 4K civarında. O kasa 3K bile etmez. Çok daha iyi 360mm destekleyen kasalar var.

4700TL'ye 360mm sıvı soğutma panel destekleyen kasalar var üst panelde hocam Allah aşkına. Attığım kasa 190mm Hava soğutucu yüksekliği 360mm üst panel sıvı soğutma desteği 850 watt Corsair olandan aşağı kalmayacak PSU'ya sahip. Üstüne kasa gene RGB kontrolcü ile geliyor.

Modüler PSU bir kasada bakılacak en son özellik gibi bir şey. Daha önce iç komponent kalitesine bakarsın PSU'da. Modüler ama Corsair'in en giriş seviye 850 watt gen 5 PSU'su var abartılacak bir özelliği yok yani.
Bende öyle düşündüm hocam PSU modülermiş bir de.

Kasa çok şık hocam özellikle beyaz versiyonu ve SP serisi fanlarla beraber iCUE ekosistemi ile aşırı şık bir hale geliyor. Bana göre iyi bir kasa fakat camlı kasa seviyorsan Corsair 3500X alabilirsin. 9000 lira o kasaya para verilir mi? Verilir. 3 tane airguide fan koyulmuş (2400TL) üstündeki PSU 850W +80 Gold Corsair dandik PSU koymaz ve kasanın kendi kalitesi de belli verebilirsin o parayı fakat beyaz almanı öneririm siyahı çok karartılı.
7000 TL ye aldım hocam.

Hocam bu fiyatlara liquidfreezer 3 varken bunlari onermeye utanir insan ya 🤣
Dostum adamın ramleri High Profil ya hani Radyatör sığmayacak.

Bende biliyorum Arctic var. O adam arctic sığdıramayacak ama o kasaya sorun orada. 240MM sıvı soğutmayı tek fan ile kullanır artık.