Corsair Dominator Titanium 2x32 GB RAM için OC ayarı önerisi

Hocam kafam biraz karisti Bu ss teki tum verileri mi ayni yapayim yoksa kirmizi yazi ile uptade yaptiklarinizi mi?

@suskun01 Bu yuvarlak içine aldıklarımın hepsi, UCLK=MCLK yapacaksın DRAM timings içinden UCLK div1 mod ayarını, o zaten 3200 MCLK 3200 UCLK yapacak, FCLK 2133 sen yapacaksın ekstra, EXPO1 üzerine 6000 olan DRAM Frequency kısmını 6400 yazacaksın bu aşama böyle.

Üstünü çizdiklerim devre dışı onları değişemezsin zaten ya da değişmemen gerekiyor o yüzden çizdim. Geri kalan yuvarlak içine aldıklarımın hepsi uygulanacak. save exit yaparken ss al tek tek özet ekranını inceleyeceğim.

Zamanlamaların ve voltajların karşılıklarını karıştırma, bazıları birbirine benziyor, ne yazıyorsa öyle geçir, nitro kısmı nitro-enabled robust-enabled rx-2 tx-3 control-1 rx-tx burst-8x 8x olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
En altta advanced memory voltages var. Oraya hic girmiyorum degil mi?

@suskun01 Baştan attım menüleri, birebir copy paste yap bunları, sonra save&exit yaparken çıkacak olan özet ekranını tek tek ss gönder, inceleyelim. Birebir geçir attıklarımı ne varsa, iGPU-Integrated Graphics kapalı kalacak.

Hayır, EXPO1 seçtiğin için o ayarlıyor onu. SS attım tek tek oraları geçir kontrol et, birebir aynı olsun her şey. BIOS'tan çıkarken ss gönder özet ekranının tamamını.

@suskun01 Bu ss'leri birebir geçir ne var ne yok ise aynı olsun 6400 C28 için.

VDD 1.65 olacak o kısım yanlış olmasın. VDDQ 1.55 VDDIO 1.45 VDDG 1050, VDDP 1.15 VDDSOC 1.3

Kafam tam burada karışıyor. Bendeki ekran bu şekilde. Diğer her şey ok. Buna bakabilir misiniz hocam?

Az biraz üst kısmı ise:

Peki üst kısım? ( gorsel eklemeye calisiyorum bir turlu eklemiyor.

Ust kisimda soyle ibare var

1: Actual VRM Core Voltage : Auto
Core VID : 1.450

Peki üst kısım?
SS atarsan bakalım

1: actual vrm core voltage : Auto
O ikisi oto kalacak, core VID 1.45 yazma, onu da karıştırmışsın, a tuşuna bas klavyeden sonra enter bas, otoya geri çeksin onu. actual vrm ve core vid oto kalacak @suskun01

1: actual vrm core voltage : Auto

Son düzenleme:
Bu sekilde . Diğer her şey gösterdiğiniz gibi. Main ekran ise bu durumda Core VID Auto yaptim

Dosya Ekleri

• IMG_6848.webp
    2,9 MB · Görüntüleme: 26
  • IMG_6852.webp
    972,5 KB · Görüntüleme: 28
Bu sekilde . Diğer her şey gösterdiğiniz gibi. Main ekran ise bu durumda Core VID Auto yaptim

@suskun01 Böyle olacak, geri kalan kısımları da atar mısın karıştırma diğerlerini üst kısımı dram timings içini ve nitro kısmını ss gönder

@suskun01 Core VID en ellememen gereken voltaj, onunla ne işin var hiç anlamadım

hahaha kafam cok karisti. diger gorselleri atmaya calisiyorm ancak cok yavas yukleniyor. f7 e tikladigimizda ki on expo ayari ne olmali ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…