Detaylar
Kim cevapladı?HS80 Max elbette.
Teacher80
Uzman
Şu anda Audeze Maxwell kullanıyorum. Önceki kulaklığım Corsair HS80 Max idi. Bence Nova 5'e göre daha iyi.
En iyi müzik performansı için:
Windows ses ayarlarından kulaklık varsayılan aygıt iken 24 BIT 96 KHZ'i seçin. Dolby Access'i indirip Windows ses ayarlarından uzamsal seste Dolby'i aktif edip Dolby uygulamasındaki EQ ayarlarını aşağıdakine benzetin:
Müzik ve film ses kalitesinde seviye atlıyor kulaklık.
En iyi müzik performansı için:
Windows ses ayarlarından kulaklık varsayılan aygıt iken 24 BIT 96 KHZ'i seçin. Dolby Access'i indirip Windows ses ayarlarından uzamsal seste Dolby'i aktif edip Dolby uygulamasındaki EQ ayarlarını aşağıdakine benzetin:
Müzik ve film ses kalitesinde seviye atlıyor kulaklık.
Bold Pilot
Uzman
HS80 Max
MERTSAK
Uzman
O fiyata asla alınmaz.Peki stoklara düşer mi yakın zamanda bir fikriniz var mı ? Yoksa bu fiyatıyla da alınır mı ? Şu anki fiyatı 8.400TL
Shock Blast
Uzman
Benim eski kulaklığım kendisi bazen dongle ile çakışıyor ve bağlanamıyor 2 üründe yaptı kronik sorunmuş, elvada dedim artik.Peki stoklara düşer mi yakın zamanda bir fikriniz var mı ? Yoksa bu fiyatıyla da alınır mı ? Şu anki fiyatı 8.400TL
8500 tlyi zerre hakketmiyor. Sesinde boğukluk var tizleri baya detaysiz basi güçlü değil , G pro x 2 daha iyidi seste, Cloud 3 wireless falan bak bence.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-