Corsair HS80 GIGABYTE H610M-H DDR4 ile uyumlu olur mu?

Ben bu kulaklığı alalı birkaç gün oluyor. Şöyle diyeyim ses ve mikrofon kalitesi çok üst düzey. Bir de kendi ses kartı var yani anakart konusunda sıkıntı çıkartmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu kulaklığı alalı birkaç gün oluyor. Şöyle diyeyim ses ve mikrofon kalitesi çok üst düzey. Bir de kendi ses kartı var yani anakart konusunda sıkıntı çıkartmıyor.
Ben ağır Rock ve Metal dinleyicisiyim. Hiç şarkı falan dinlemeyi denediniz mi? Kaliteli bir deneyim sunuyor mu?

İfadeler: 351
Ben ağır Rock ve Metal dinleyicisiyim. Hiç şarkı falan dinlemeyi denediniz mi? Kaliteli bir deneyim sunuyor mu?
Wireless modelini kullanan arkadaşımda heavy metal dinliyor. Bu zamana kadar kullanacağın en iyi kulaklıklardan biri HS80 olacaksa müzik deneyimin iyi olacaktır. Bu sınıfta normalde iyi bir müzik performansı normalde beklenmez ama HS80 bu konuda biraz daha başarılı. Müzikte kalite dediğinde başka bir seviyeye geçmek gerekiyor.

Şarkıyla çok aram yok maalesef benim sadece biraz kafama baskı yaptı ama şimdi genişledi gibi duruyor. Yani verdiğim parayı sonuna kadar hak etti diyebileceğim nadir ürünlerimden birisi diyeyim ben.

Şarkıyla çok aram yok maalesef benim sadece biraz kafama baskı yaptı ama şimdi genişledi gibi duruyor. Yani verdiğim parayı sonuna kadar hak etti diyebileceğim nadir ürünlerimden birisi diyeyim ben.
Yan taraflardan baskı yapıyorsa biraz sabretmen gerekiyor. Bunun dışında lastiğin cırt tarafında oynamalar yaparak ayar çekebilirsin. Kulaklık kafanda tam oturuyorsa hiç bozma.

İfadeler: 351
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…