Fatih Turan

Uzman
Merhaba, Corsair HS80 modelinin kablolu seçeneği şu anda yaklaşık 4400 TL civarında satılıyor. Kablosuz modeli önerilmiyor; kablosuz versiyonun 'Max' modeli öneriliyor, onun da fiyatı 9000 TL civarında. Sizce HS80 modelinin kablolu versiyonu 4400 TL'ye alınır mı?

Alınmaz şu anda, çok pahalı, fiyatına değmez. Wireless modeli iyidir 5500TL bandında şu anda. Onu öneririm ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun musunuz peki kablolu halinden? Neden satmak istiyorsunuz?

Alınmaz şu anda, çok pahalı, fiyatına değmez. Wireless modeli iyidir 5500TL bandında şu anda. Onu öneririm ben.

Düz Wireless modeli ortalama 17 18 saat gidiyormuş. Bence o fiyata bu kadar az pil ömrü de değmez. O yüzden kablolu almayı düşünüyorum.

Memnun musunuz peki kablolu halinden? Neden satmak istiyorsunuz?

Düz Wireless modeli ortalama 17 18 saat gidiyormuş. Bence o fiyata bu kadar az pil ömrü de değmez. O yüzden kablolu almayı düşünüyorum.
Kablolu modelden memnunum açıkçası. Müzik ve oyun konusunda beni memnun etti. Mikrofonu falan da çok güzel. Bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim kablolu modelle ilgili. Bendeki HS80 beyaz modeli ve diğer ekipmanlarımla uyumu açısından siyah bir kulaklık almayı düşünüyorum.

Kablolu modelden memnunum açıkçası. Müzik ve oyun konusunda beni memnun etti. Mikrofonu falan da çok güzel. Bir sorunuz olursa yardımcı olabilirim kablolu modelle ilgili. Bendeki HS80 beyaz modeli ve diğer ekipmanlarımla uyumu açısından siyah bir kulaklık almayı düşünüyorum.

Ben senelerdir HyperX Cloud 2 kullanıyorum o da kablolu zaten. Bu yüzden kablo konusunda sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Eğer memnunsanız sipariş vereceğim bugün.