Anladığım kadarıyla siz ses kalitesi istiyorsunuz daha çok. Gaming kulaklıklar bunları pek iyi karşılayamıyorlar aklınızda bulunsun. Ayrı olarak mikrofon çözebilme imkanınız varsa iem daha mantıklı olacaktır. Onun dışında sadece HS80 için konuşursak kötü bir kulaklık değil.

Alınabilir. Genel olarak kaliteli, tatmin edecek bir ürün ve genel kullanım için ideal. Mikrofon kalitesi de kondenser mikrofona yakın, sağlam mikrofona sahip kulaklıklardan birisi.

Aktif olarak kullanıyorum. Çok severek kullanıyorum. Müzik dinliyorum daha çok. Beni üzmedi şuana kadar. İyi bir EQ ile sizi de üzmeyeceğini düşünüyorum.

Anladığım kadarıyla siz ses kalitesi istiyorsunuz daha çok. Gaming kulaklıklar bunları pek iyi karşılayamıyorlar aklınızda bulunsun. Ayrı olarak mikrofon çözebilme imkanınız varsa iem daha mantıklı olacaktır. Onun dışında sadece HS80 için konuşursak kötü bir kulaklık değil.
Evet sadece ses kalitesinin iyi olmasını istiyorum. İem hakkında hiç bilgim yok HS80 kulaklığı yeterli olur mu farklı tür kulaklıklara bakmamı önerir misiniz😁.

Evet sadece ses kalitesinin iyi olmasını istiyorum. İem hakkında hiç bilgim yok HS80 kulaklığı yeterli olur mu farklı tür kulaklıklara bakmamı önerir misiniz😁.

Bir iem kullanana kadar oyuncu kulaklıklarına ses kalitesi konusunda çöp demiyordum desem özetlemiş olurum 😂

Eğer mikrofon kullanmayacaksanız ya da başka bir şekilde dışarıdan mikrofon çözecekseniz iem ses kalitesi olarak çok daha iyi olur. Ben de G Pro X'ten ieme geçtim mesela gerek ses kasma gerek kalitesi çok daha üstün.

Cloud 2 kulaklığım var. Zor EQ ayarı yaptım artık düzgün kulaklık alayım dedim😅.
HP CLOUD 2'den geçersen çoküş yasarsın.
1753804101101.webp

HS 80 ve HS 80 MAX ölçumkleri boyle, hs 80 usb kullanmadım fakat maxı kullandım sesleri aynı sayılır HS 80 ailesi n shaped bir sese sahip ne tiz ne bass odaklı sadece midleri var . G PRO X CLOUD 3 W veya 1 IEM daha mantıklıdır.

Bir iem kullanana kadar oyuncu kulaklıklarına ses kalitesi konusunda çöp demiyordum desem özetlemiş olurum 😂

Eğer mikrofon kullanmayacaksanız ya da başka bir şekilde dışarıdan mikrofon çözecekseniz iem ses kalitesi olarak çok daha iyi olur. Ben de G Pro X'ten ieme geçtim mesela gerek ses kasma gerek kalitesi çok daha üstün.

Hangi IEM'i tercih ettiniz? Bass odaklı bir IEM düşünmüyor değilim şu aralar :)