HS80 kulklığını aldım zaten sipariş etmiştim belki bir gün iem kulaklık alırım
HP CLOUD 2'den geçersen çoküş yasarsın. Eki Görüntüle 168228

HS 80 ve HS 80 MAX ölçumkleri boyle, hs 80 usb kullanmadım fakat maxı kullandım sesleri aynı sayılır HS 80 ailesi n shaped bir sese sahip ne tiz ne bass odaklı sadece midleri var . G PRO X CLOUD 3 W veya 1 IEM daha mantıklıdır.
HS80 kulaklığı aldım zaten sipariş etmiştim yarın gelecek. Cloud 2den iyi olacağını düşünüyorum olmazsa iade ederim😅.

Satıcıyı bilmiyorum ancak IEM alacaksanız yurtiçi pek mantıklı bir seçenek değil. Shenzhenaudio üzerinden Simgot EM6L bakın siz de.

Teşekkür ederim bayadır gönlüm HS80 kulaklığındaydı. Sipariş etmiştim yarın gelecek belki ileride iem kulaklık alırım. Kulaklık arayışından sıkıldım😅.

Herkese teşekkür ederim iyi günleri dilerim kendinizie iyi bakın🥰.

Son durumu yazıyorum HS80 USB modelinde Microsft Storeden Dolby Access üzerinden lisans almak gerekiyormuş. İem kulaklıklara bakayım dedim çoğu Çin malıydı, boykot ediyorum, yurt dışından da ürün almak istemediğimden kulaklık arayışından vazgeçtim. Dolby Access üzerinden lisans satın alacağım, Zaten kullanıyordum sesler iyi olmuştu. Bir süre sonra fiyatımı artırıp kulaklık arayışına başlarım😁.

HS80 kulklığını aldım zaten sipariş etmiştim belki bir gün iem kulaklık alırım

HS80 kulaklığı aldım zaten sipariş etmiştim yarın gelecek. Cloud 2den iyi olacağını düşünüyorum olmazsa iade ederim😅.

Teşekkür ederim bayadır gönlüm HS80 kulaklığındaydı. Sipariş etmiştim yarın gelecek belki ileride iem kulaklık alırım. Kulaklık arayışından sıkıldım😅.

Herkese teşekkür ederim iyi günleri dilerim kendinizie iyi bakın🥰.

Son durumu yazıyorum HS80 USB modelinde Microsft Storeden Dolby Access üzerinden lisans almak gerekiyormuş iade ettim. İem kulaklıklara bakayım dedim çoğu Çin malıydı, boykot ediyorum, yurt dışından da ürün almak istemediğimden kulaklık arayışından vazgeçtim. Dolby Access üzerinden lisans satın alacağım, Zaten kullanıyordum sesler iyi olmuştu. Bir süre sonra fiyatımı artırıp kulaklık arayışına başlarım😁.

Son düzenleme: