Bütçe
6.000

Luca

Çalışkan
Arkadaşlar merhaba.

Corsair HS80 vs Logitech G PRO X

Kablolu oyuncu kulaklığı alacağım fakat iki kulaklık arasında kaldım. Kimileri Corsair'i öneriyor kimileri Logitech'i öneriyor. Kulaklık FPS oyunlarında iyi performans, sağlam olması ve ergonomik yapıda olsun istiyorum kafam orta büyüklükte bütçem maximum 6000 TL daha iyi kulaklık öneriniz varsa bakabilirim artılarını ve eksilerini de söylerseniz sevinirim. YouTube'da inceleme yapan kanallardan izlemektense kullananlara sormak istedim teşekkürler.

Onuda araştırdım fakat daha iyisi yok mu ? amacım bütçemi sonuna kadar kullanmak
Oyuncu kulaklıkları aşağı yukarı aynı performansta, soundstage performansı yok ekstrası yok. Sağlamlık olarak birisinin diğerine göre yine ekstrası yok. Cloud 3 çoğu kafada ergonomik olarak çok iyi, kablosuzu daha da ergonomik hissettirir. Bu iyi performanstan kastettiğin şey ses yönünü anlamaksa aralarında yine fark olmaz. "Sesin yönü çok net, vay be" demen için soundstage performansı çok iyi bir kulaklık kullanmalısın. HD560S gibi, fakat gereksiz pahalılar ve tam olarak gaming işi değil.

Basitleştirirsek, 6.000'e alabileceğin en mantıklısı bana göre: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBQXGZ85

@Luca Ama kulaklık kişisel bir şey, memmun olmayanlar da vardır. Cloud 2'den beri uzun süredir gaming kulaklık kullanmayı bırakıp stüdyo kulaklığı kullanmaya başladım. Başka görüşler de alman daha iyi olur o yüzden.