Corsair iCUE H150i RGB Elite White 360mm sıvı soğutucuda fan kontrolcüsü var mı?

Zambak

Becerikli
Ben bu soğutucuyu aldım da soğutucuda fan devir kontrolü mevcut mu acaba? Bilen bilgili biri var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayırlı olsun. iCUE yazılımı ile fan hız kontrolü ve RGB kontrolü mümkün gözüküyor. Elinizde İCUE Commander Core kontrolcü olduğunu var sayıyorum. Bununla mümkün gözüküyor.

Hayırlı olsun. iCUE yazılımı ile fan hız kontrolü ve RGB kontrolü mümkün gözüküyor. Elinizde iCUE commander Core kontrolcü olduğunu var sayıyorum. Bununla mümkün gözüküyor.

Hayırlı olsun. iCUE yazılımı ile fan hız kontrolü ve RGB kontrolü mümkün gözüküyor. Elinizde iCUE commander Core kontrolcü olduğunu var sayıyorum. Bununla mümkün gözüküyor.

Hayır iCUE commander Core kontrolcü öyle bir şey çıkmadı kutunun içeriğinden, yalnızca fotoğrafta görünen kablo bağlantıları mevcut?

O zaman anakart üzerinden de kontrol etmek mümkün. Anakartta ARGB Header varsa ışıkların kontrolü de mümkün. Pompa ise tam devirde dönmesi tavsiye edilir. Pompayı da varsa PUMP FAN, AIO PUMP gibi yerlere takın. Radyatör fanlarını ise CPU FAN girişine tadabilirsiniz.

Bu işaretlediğim sanırsam pompanın fanı. 1, 2, 3 olan 3 adet randyatörün fanı muhtemelen bir adet SATA güç var 1 adet pompaya Type-C.
Bir adet dee 3'lü fanların anakarta uzanan kablosu devir için. Sanırsam böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…