enessylu

Uzman
Herkese merhaba. ASUS TUF GT 502 kasa ve ASUS TUF Gaming B650 Plus Wi-Fi anakartını kullanmaktayım. Corsair ARGB kontrolcü almayı düşünüyorum. Hangisini almam gerekiyor?

Bir de kasamdaki fanlar Corsair marka değil. Rampage 7C-120b model fanları, ARGB 3 pin yapısı mevcut. Fakat Corsair kontrolcülerdeki ARGB pin soketi 4 pin yapısına sahip diye biliyorum, bu fanları Corsair kontrolcü alırsam nasıl bağlayacağım ve nasıl iCUE yazılım üzerinden efektlerini kontrol edeceğim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kontrolcü niye alıyorsunuz? Fanları direkt anakarta takıp yazılım ile kontrol edin.
Şuan bu şekil de dediğiniz gibi kullanıyorum zaten, fakat İCUE efektleri daha güzel ve akıcı diye biliyorum, fan argbleri kasıyor, asus anakartlarda niye böyle bilmiyorum ve bir türlü çözemedim, icue yazılımı da asus anakart desteklediği için, dedim icue kontrolcü alayım fanları ona bağlayım ve efektleri daha akıcı bir şekil de oradan kontrol edeyim diyorum?

Artık ölü olan 12v 4 pin RGB fan olması lazım, kendine özel soket yapısıda olabilir, doğru düzgün bilgi yok.