Gökkayahan

Uzman
iCUE uygulamasında Asus pluginini kurmama ve Armoury Create uygulamasında oyun içi aydınlatmayı etkinleştirmeme rağmen Asus anakartıma ARGB'den bağlı Asus fanların RGB'sini kontrol edemiyorum. Yaptığım ayarlar ya da murals'lar hiçbir şekilde kasaya bağlı bu fanlara gitmiyor, Armoury Create'teki ayarından devam ediyor. Yöntemi mi farklı, nedir, ne yapmam lazım?
Ekran görüntüsü 2025-04-09 233003.webp
Ekran görüntüsü 2025-04-09 232949.webp

Armoury Crate'e 1. öncelik verdiğiniz için olabilir. iCUEDevicePluginHost.exe'yi ilk sıraya alıp sistemi yeniden başlatın. iCUE'yi çalıştırarak Murals'ları tekrar kontrol edin. O esnada Armoury Crate kapalı olmalı.

Armoury Crate'e 1. öncelik verdiğiniz için olabilir. iCUEDevicePluginHost.exe'yi ilk sıraya alıp sistemi yeniden başlatın. iCUE'yi çalıştırarak Murals'ları tekrar kontrol edin. O esnada Armoury Crate kapalı olmalı.
Her şeyi tertemiz sildim. Hepsini baştan tekrar kurdum. Dediğiniz gibi de iCUEDevicePluginHost.exe'yi ilk sıraya koydum, zaten denemediğim bir şey de değildi. Yine olmadı yine olmadı.

iCUE uygulaması, Asus anakartın RGB'sini kontrol ettiğini sanıyor ama Armoury Create bildiğini okumaya devam ediyor.