Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
İndirimdeyken almıştım fareden gayet memnunum fakat bugün iCUE driverı açıkken DPI değişmediğini fark ettim. Cihazı Memory mode a alıp istediğim DPI ve renkleri ayarladım fakat uygulamanın bu şekilde bir sorun çıkarması canımı sıktı. Corsair ürünlerinde böyle kronik bir sorun mu var? Uygulamayı kapatınca hafızasındaki DPI ve renklere kolayca geçiş yapılabiliyor çünkü.
Not: Uygulamayı silip yükledim işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şöyle bir sorun var: Benim kulaklığım da Corsair. Programı kapatırsam kulaklığımın 7.1 özelliği ve kendi yaptığım EQ ayarları da çalışmıyor. Artı olarak programı kapatırsak Discord için atadığımız tuşlar da kullanılmaz hale gelmiyor mu?

Yanıttan sonra altta attığım şeyi denedim Redditten görüp. Şu anlık problem yok gibi ama aynı sorun sende devam ediyorsa dene istersen.

Hi,

please try these two thing:

1. reset your mice
  2. Unplug the mouse.
  3. With the mouse unplugged, hold down the left and right mouse buttons.
  4. While holding down the mouse buttons, plug the mouse back into the computer.
  5. Wait for the mouse’s LEDs to begin flashing, then release the buttons.
  6. Unplug the mouse.
  7. Plug the mouse back into the computer.
  8. Reinstall iCUE
perform a complete uninstallation of iCUE with “Revo Uninstaller”. Then restart your PC once and reinstall iCUE again.

This will also delete all your iCUE profiles. Export them or create new ones later.

-M.Jay