ShadowLegion 67

Üstün
Makaleler
1

Atmos 2 rezilliğini yaşadıktan sonra biraz ara vermiştim. Hydroshift 2 LCD-S 360CL modelini sipariş ettim ama satıcı iptal etmiş. Fiyatı artınca almadım.

Bu linkini attığım Nautilus'ta sadece pompa bloğunda mı ARGB var? Fanlarda ARGB var mı? Fotoğrafta da siyah gösteriyor fanları emin olmak istedim.
Fanlarda ARGB yok.

Atmos 2 rezilliğini yaşadıktan sonra biraz ara vermiştim. Hydroshift 2 LCD-S 360CL modelini sipariş ettim ama satıcı iptal etmiş. Fiyatı artınca almadım.

Bu linkini attığım Nautilus'ta sadece pompa bloğunda mı ARGB var? Fanlarda ARGB var mı? Fotoğrafta da siyah gösteriyor fanları emin olmak istedim.
Hocam, Artic P12 Pro fan alın 3 tane.

Hem daha iyi soğutur Artic fanlar.

Hocam, Artic P12 Pro fan alın 3 tane.

Hem daha iyi soğutur Artic fanlar.
P12 pro biraz dandik fandır haberiniz olsun, cızırtı, vızırtı, sürtme sesi yaparlar. Ben 15 tane satın aldım yatay da ses yapmıyorlar fakat dikey kullanımda ses yapmaya başlıyorlar. :D Sadece aldıklarımda değil arkadaşlarımda da aynı mevzular var. @ShadowLegion

P12 pro biraz dandik fandır haberiniz olsun, cızırtı, vızırtı, sürtme sesi yaparlar. Ben 15 tane satın aldım yatay da ses yapmıyorlar fakat dikey kullanımda ses yapmaya başlıyorlar. :D
Hocam, bende P14 Pro var ve hiç vızırtı zesi yapmıyorlar gerçekten, sizin fanlarda bir sıkıntı olabilir bel ki.

Ekstra masraf yaparım hocam da elimde boşta fanlar var. Alırsam o Corsairler de boşa çıkacak... Fan çöplüğü oluyor evim 😁

@demjr

Alternatif bakacağım artık hocam. Prime LC 360 LCD de olabilir diye düşünmekteyim.
Hocam, sessiz sıvı soğutma olarak Montech öneriyorlar, ona bir bakın derim.