Merhaba herkese. Başlıkta belirttiğim gibi güç kaynağına ait kablo bozuldu. Başka PSU ile denedim bilgisayar çalışıyor. Corsair'e mail attım fakat garanti kapsamında gonderdikleri ürünlere gümrük vergisi vs. çıktığı için Türkiye'den çekildiklerini bildirdiler. Penta bilişime devretmişler sanırım. Pentaya mail attım seri numarası kayıtlı değil şeklinde bir bildirim alıyorum. Aradım satan da yok. Sizlere sormak istedim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Başka bir PSU'nun kablolarını kullanmayın; uzun vadede, özellikle, spike anlarında başınıza iç açabilir.
Sarı siteden 2. el aynı PSU'yu alın, diğer kablolarda yedek parça halinde durur hem. Böyle yaptığım durumlar oluyor: maliyeti az ve kolay backup.
Kafam rahat olsun dersenizde sıfırdan bir PSU alınabilir.
Başka bir PSU'nun kablolarını kullanmayın; uzun vadede, özellikle, spike anlarında başınıza iç açabilir.
Sarı siteden 2. el aynı PSU'yu alın, diğer kablolarda yedek parça halinde durur hem. Böyle yaptığım durumlar oluyor: Maliyeti az ve kolay Backup.
Kafam rahat olsun dersenizde sıfırdan bir PSU alınabilir.
Teşekkürler. Başka PSU derken kabloları kast etmemiştim hocam. Arkadaşın elinde olan ayni model PSU ile deneyip sorunun 24 pin kabloda olduğunu öğrendik. O yüzden sadece kablo arayışına girmiştim ama bu işin sonu yeni PSU almaya gidecek gibi.
Kendi güç kaynağımda AsiaHorse markasının kablosunu kullanıyorum, birçok güç kaynağı markasından daha kaliteli kablo üretiyorlar, uyumlu olduktan sonra sorun yaşamaz.
Teşekkürler. Başka PSU derken kabloları kast etmemiştim hocam. Arkadaşın elinde olan ayni model PSU ile deneyip sorunun 24 pin kabloda olduğunu öğrendik. O yüzden sadece kablo arayışına girmiştim ama bu işin sonu yeni PSU almaya gidecek gibi.
Ben uzun bir arayış sonucunda bir şey bulamadım hocam. Varsa öneriniz alabilirim. Teşekkür ederim.
Kendi güç kaynağımda AsiaHorse markasının kablosunu kullanıyorum, birçok güç kaynağı markasından daha kaliteli kablo üretiyorlar, uyumlu olduktan sonra sorun yaşamaz.
%99 ihtimalle bir problem yaşamazsınız. AsiaHorse kaliteli bir marka, evet. Ancak %1'lik ihtimal benim riske almak isteyeceğim bir şey değil. Tamamen tercih meselesi, ben fazla garanticiyim.