Memooryyy

Çalışkan
R7 7800X3D işlemcim var. RX 9070 XT veya RX 9070 almak istiyorum ve bu iki PSU arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

7800X3D işlemcim var 9070 XT veya 9070 almak istiyorum bu iki PSU arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

Corsair RM850e ve FSP Vita arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır kankim, ben kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır, şükür bir sorunla karşılaşmadım. Bu arada 9070 XT al kesinlikle, 9070 alma, paran yoksa bile alma, bekle biriktir 9070 XT al.

@LH44 @Yusuf7878 dediğiniz psuyu aldım bilgisayar kapalı olmasına rağmen usb portuna güç gidiyor ışıkları yanıp sönüyor klavye ve mouseın psu da off da bu arada güç kablosunu komple çıkarınca bu açılıp kapanma son buluyor sızıntı filan mı var acaba?

Evde topraklama var mı? PSU'nun kasasına dokununca bir şey hissediyor musun?
topraklama var hocam kasaya dokununca parmağıma elektrik çarpmis gibi hissettim bilmjyorum söktüm psu yu korkudan gece simsek cakiyor gibi usb aygıtlarının lambasi acilip kapaniyordu

topraklama var hocam kasaya dokununca parmağıma elektrik çarpmis gibi hissettim bilmjyorum söktüm psu yu korkudan gece simsek cakiyor gibi usb aygıtlarının lambasi acilip kapaniyordu
onu iade edip daha uyguna bir psu almak istiyorum max butce 4000 tl 750 w olsada olur ne önerirsiniz