balerion

Uzman
Yukarıda dediğim PSU'yu az önce aldım nasıldır kullanan var mı iptal edeyim mi?
Kapasitörleri konusunda biraz tereddüt ettim fakat adlım yani iptal edeyim mi yoksa iyi midir?

@balerion, @Oreki hocam iyimidir aldım ama şüphelerim var iptal ediyimmi

Son düzenleme:
Güzel PSU. O kadar pinpirikliysen bakacağın PSU'lar zaten bunlar olmazdı o yüzden sıkıntı yok. Güle güle kullan.

Güzel PSU. O kadar pinpirikliysen bakacağın PSU'lar zaten bunlar olmazdı o yüzden sıkıntı yok. Güle güle kullan.
nasıl yani
kapasitor mevzusu konusunda bi şey yaptm o kadar yani fanları falan sessiz gibi

hocam yazıyorum geri cevap vermiyosunuz anlamadım ben

Son düzenleme:
Orta seviye kapasitorlere sahip DC tarafta eser miktarda Nippon Chemi-con da bulunuyor. Yükte sesli olduğuna dair konular mevcut. Kusurlu denebilecek bir seyi yok ama şu modele nazaran biraz daha düşük seviyede;

hocam tier ada gördüm bu modeli normalde hp gd alcaktım fakat bu daha mantıklı deldi şahsen

Orta seviye kapasitorlere sahip DC tarafta eser miktarda Nippon Chemi-con da bulunuyor. Yükte sesli olduğuna dair konular mevcut. Kusurlu denebilecek bir seyi yok ama şu modele nazaran biraz daha düşük seviyede;

yorumlar çok karmaşık kimiside herhangi bir ses probleminin olmadığını söylüyor

@balerion, iptal edilecek bir durumu yok 4000 TL ile alinabilecek seçenekler üç aşağı beş yukarı bu seviyelerde.
şuanki rampage prolix yanı ses problemi yaşadığım için corsair aldım eğer böyle diyorsanız

şuanki rampage prolix yanı ses problemi yaşadığım için corsair aldım eğer böyle diyorsanız
biraz şans işi gibide sanki

@balerion, zannımca A sınıfı bir model değil. Bunu A'ya sokarsak, A sınifı üzerinde birkaç sınıf daha gerekir.

@balerion, iptal edilecek bir durumu yok, 4000 TL ile alinabilecek seçenekler üç aşağı beş yukarı bu seviyelerde.
kyber düşünmüştum ilkte diğer konularıma bakarsanız

Bu model fanı rakiplerine göre 1 2 desibel daha sesli ve tiz bir sesi var, aynı EVGA G2'nin fanındaki gibi bir sesi var ancak o sesi duyabilmeniz için sanırsam 500 600 watt sürekli çektirmen gerekir.